Bugün oluşan güneş- uranüs birleşimiyle, oldukça hareketli farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Beklenmedik olaylara açık bir gün geçireceğiz. Kolay sinirlenmeler, tepki vermeler söz konusu olabilir. Yine sağlımızda tansiyon iniş çıkışları, beyin rahatsızlıklarının artması, beyin kanamaları, baş ağrılarının tetiklenmesi gibi etkiler oluşabilir. Bu yüzden ani tepkilerde kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, hevesli, derin, yapıcı, gizemli bir insan olmanıza karşın içinizden yükselen duygularla hareket etmeyi ve o duygulara kapılmayı çok seviyorsunuz. Girişimlerinizin karşılığını almak için daha fazla sosyal olmaya çalışın. Bu sene, sosyalliğiniz yüksek, yakın çevrenizden fayda sağlayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün üzerinizde hissedeceğiniz değişiklik ve farklılık rüzgarlarını kendi lehinize çevirmelisiniz. Etrafınızda olup biten herşey sizi fazlasıyla sıkabilir. Değişik ve size farklı gelen herşey daha çok ilginizi çekecek.




Boğa Burcu: Bugün geçmiş konu ve olaylar değişik ve farklı bir şekilde ortaya çıkabilir. Etrafınızda oluşan olaylar bilincinizi yükseltebilir. Bir hastane, veya kapalı herhangi bir yerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz.




İkizler Burcu: Hızlı bir hafta içinde bugün her ne kadar dinlenmeye vakit ayırmak istiyor olsanız da sosyal ortamlardaki değişik ve farklı oluşumlar buna izin vermeyecek. Hızlı, aktif ve farklı bir gün geçireceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün gün içinde bir iş teklifi, iş değişikliği, değişik ve farklı bir iş günü yaşayabilirsiniz. Ani kararlardan kaçının. Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik ve farklı olan herşey daha çok ilginizi çekecek.




Aslan Burcu: Bugün beklenmedik bir seyahat veya eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir. Uzakta bulunan insanlarla daha farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizde iniş çıkışlara dikkat.




Başak Burcu: Beklenmedik olaylara açık olun zira bugün ortak para alanınızda beklemedik para şanslarınız oluşabilir. Veya banka ödemeleriniz, vergi konularınız, prim, nafaka işlerinizde sıradışı olaylar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla beklenmedik olaylara ve sürprizlere açık olmalısınız. Onun daha farklı davrandığına şahit olabilirsiniz. Veya ilişkinizde heyecan için beraberce yapılacak sürpriz planlar devrede olabilir.




Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda ani ve beklenmedik olaylar cereyan edebilir. farklı ve değişik olan herşey size daha cazip gelebilir. Sağlığınızı ani tansiyon iniş çıkışlarınız zorlayabilir.




Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda beklenmedik ve sıra dışı olaylar daha çok ilginizi çekecek, sizi heyecanlandıracak. Var olan ilişkinizde bu hızlı hareketlenmeler biraz dengenizi sarsabilir.




Oğlak Burcu: Bugün evinizde değişik ve farklı bir gün sizi bekliyor. Aile hayatınızda da herzamankinden daha farklı şeyler yaşayabilirsiniz. Ya da evinizdeyseniz bugün ev halini farklı bir şekilde deneyimlemek isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: Sizden çok farklı olacak bir insanla değişik bir aşk ilişkisi gündemde olabilir. Ani ve beklenmedik işler, iletişime, astrolojiye dayalı konular hızlı bir şekilde gündeminizde yer edecek.




Balık Burcu: Maddi konularda bugün beklenmedik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Elinize bir para geçebilir veya elinizden bir para aniden çıkabilir. Ticarete dayalı işler, konuşmalar ve anlaşmalar yaparken iki kere düşünün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR