Bugün Merkür, Koç burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. Merkür ateş grubunda gerilerken, bir şeyleri başlatmak için gelişigüzel girişimlerde bulunabiliriz. Ateş gurunundaki gerilemeler yaşadığımız dünyada gelecek endişelerini ve aynı zamanda yaratıcılığı arttırır. Bir noktaya takılı kalmak, gelişim için zorlanmakla beraber, henüz tam gelişimini sağlamamış potansiyel akışın bilinçsizce akmasını sağlar. Hayatın formunu yükseltmek ve yaşamdan zevk almak için düzenlemeler şarttır. 03 Mayıs’a kadar sabırlı olmaya, düşüncesiz adımlardan kaçınmaya özen gösterelim, risk almayalım. Yine bugün jenerasyon gezegeni olan Plüton’un gerilemeye başlaması, önemli değişimlerin içeriden başlayacağını bize anlatacak. Değişim ve dönüşüm gücünün normal akışında gerilemesi, kendimizi, hayatımızı, yapacaklarımızı bu birkaç aylık dönemde bize sorgulatabilir. Güneş- Merkür kavuşumuyla daha önceden konuştuğumuz, belirlediğimiz önemli mevzuları, durumları çözmek ve anlamdırmak için uygun bir gün içerisindeyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, lider, hırslı, zeki, derin ve ne yapması gerektiğini bilen bir insansınız. Doğuştan lidersiniz ve durumlar karşısında nasıl davranacağınızı biliyorsunuz. İstediklerinizin olmadığı takdirde ince ve diplomasiye yönelik davranmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sene, hayatınızda yeni düzenlemelerde bulunmak isteyebilirsiniz.








Koç Burcu: Merkür’ün kişisel alanınıza girmesiyle birlikte 03 Mayıs’a kadar önemli girişimlerinizde ve adımlarınızda dikkatli olmanız gerekecek. Önemli anlaşmalardan, başlangıçlardan kaçının. İmza atmayın. Bu süreçte kendinizi yanlış ifade etmeye meyillisiniz.




Boğa Burcu: Merkür'ün sizin burcunuzu terketmesiyle birlikte, parasal işlerinizde ve özel hayatınızda 03 Mayıs'a kadar dikkatli olmalısınız. Kadersel alanınızda gerileyecek olan merkür, iletişim sıkıntılarınızı tetikleyebilir. Yarım kalan konuları çözmelisiniz.




İkizler Burcu: Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı etkileyerek gerilemeye devam ediyor. 03 Mayıs’a kadar organizasyona dayalı işlerinizde, takım çalışmalarında, birebir arkadaşlık ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: 03 Mayıs’a kadar Merkür, kariyer ve iş alanlarınızda gerilemeye devam edecek. Bu alanlarda yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Göz önünde olacağınız yerlerde yanlış ifadelerden uzak durun. Bu dönemde işinizde önemli bir değişim yapmayın.




Aslan Burcu: Merkür yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda bazı sıkıntı ve problemleri tetikleyebilir. Önemli başlangıçlarınız için 03 Mayıs’a kadar harekete geçmeyin. Daha önceden konuşulan bir işin sonuçlarıyla yine bugün yüzleşebilir, önemli çözümler üretebilirsiniz.




Başak Burcu: 03 Mayıs’a kadar ortak parasal konularda harekete geçmeyin, bir borcun ya da kredinin altına girmeyin. Vergi, kredi, faiz, stopaj, banka işlemlerinizde sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir. Borç alıp vermemeye özen gösterin.




Terazi Burcu: 03 Mayıs a kadar özel hayatınıza, ilişkilerinize ve evliliğinize dikkat edin. Bu alanda iletişimde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ya da eski ilişkiler bu dönemde çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir. Yine ortaklı işlerinizde bazı sıkıntılara açık bir dönem.




Akrep Burcu: Merkür’ün sağlık ve iş alanlarınıza kaymasıyla beraber daha önceden konuştuğunuz, görüştüğünüz, yarım kalan işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bu alanlarda yeni başlangıçlar ve kararlardansa eski tamamlanması gereken işlerin üzerine düşmelisiniz.




Yay Burcu: Merkür 03 Mayıs’a kadar aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan bağlantılarınızda, sanatsal işlerinizde bir takım aksilikleri, sıkıntıları karşınıza getirebilir. Onlarla olan iletişiminize bu dönemde dikkat edin. Yeni sanatsal işlerden kaçının.




Oğlak Burcu: Merkür ev, aile alanlarınızda gerilemesine devam ediyor. 03 Mayıs’a kadar ailevi konularda yanlış anlaşılmalara, aksiliklere, sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Ev değiştirme, satma, alma işlemleriniz varsa birkaç hafta erteleme yapmakta fayda olabilir.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla 03 Mayıs’a kadar, iletişim alanlarınızda dikkatli olmalısınız. Elektronik eşyalarınızda sıkıntılara, aksiliklere hazırlıklı olun. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim sıkıntıları karşınıza gelebilir. Kendinizi doğru ifade edin.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla parasal alanlarınızı etkileyecek olan Merkür, 03 Mayıs’a kadar sizi zorlayabilir. Maddi konularda ve parasal alanda önemli başlangıçlardan ve kararlardan sakının. Yatırım yapmak için uygun olmayabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR