Bugün Venüs Koç burcuna geçecek, ilişkilerimizde bireysel, özgür ve atılgan olabilir, bencil tutumlar içine girebiliriz. Kendimizi düşünmeye ve isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye meyilli olacağımız bu süreçte ilişkilerimizde bazı bozulmalara dikkat etmeliyiz. Venüs gerilemesinde farkettiğimiz olayları düzeltmek ve üzerinden geçmek için uygun bir dönem olabilir. Yine bu Cuma Merkür’ün Uranüs’le kavuşması, sıkıntı ve problemleri farketmemiz adına bilincimizde önemli açılımlar sağlayabilir. Sürpriz gelişmelere, sıkıntılara ve olaylara açık olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizi seven ve anlamaya çalışan bir sürü dostunuz var. Asabi tavırlarınızı dengelerseniz, bu dostluklardan uzun süreli faydalar göreceksiniz. Bu sene, hayatınızda farklı fikirler, değişik konseptler altındasınız. İlişkilerinizde özgürleşme duygusu yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla kendinizi seveceğiniz ve göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyalliğiniz artabilir, Görüntünüzü yenilemek, alışveriş yapmak, dolaşmak, keyifli ilişkiler içine girmek isteyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Artık yalnız olmayı seveceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Arkadaş çevrenizle olan bağlantılarınızda birazcık daha geriye çekilecek, olayları izlemekten keyif alacak, zaman zaman pilinizi şarj etmek için yalnızlıktan hoşlanacaksınız.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizin daha fazla hareketlendiğini görebilirsiniz. Aktiviteler, organizasyonlar, davetler, grupsal işler içinde kendinizi ortaya koymak isteyecek ve bu alanda ilişkilerinizi kuvvetlendireceksiniz.




Yengeç Burcu: İş ilişkileriniz, bağlantılarınız önem kazanıyor. Patronlarınızın gözüne girebilir, onlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Toplum önü kendinizi göstereceğiniz zamanlar ama aceleci ve bencil davranmayın.




Aslan Burcu: Önemli işlerde ilişkileriniz önem kazanıyor. Aceleci ve sabırsız tutumlar içine girmezseniz herşey çok daha iyi şekillenebilir. Yabancılarla yapılacak işlerinizde ilişkilerinizi devreye sokabilirsiniz. Seyahat etmekten mutluluk duyacaksınız.




Başak Burcu: Ortaklaşa girişimlerinizden elde edilen gelirleriniz artabilir. Borcunuzu, ilişkiler sayesinde halledeceksiniz. Bir yandan da tahsil edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. Partnerinizin finansal durumundaki olumlu gelişmeler, sizin hayatınızı da olumlu etkileyecek




Terazi Burcu: Güzel fırsatlarla, ilişkinizde özgürleşme arzunuz artıyor. Yine de sevdiğinize karşı sabırsız olmazsanız durumları toparlamak, yaşanan sıkıntıları geride bırakmak için uygun şartlar altındasınız. Aynı zamanda eşinizin ya da ortağınızın ilişkileri de güçlenecek.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca iş hayatınızı seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. Aceleci ve ani manevralarla iş yaptığınız insanları çok fazla sıkıştırmadan yolunuzda ilerleyin.




Yay Burcu: Aşk hayatınıza, eğlencelere ve hobisel faaliyetlere ilginizi kaydıracaksınız. Bu dönemde flörtler yaşayabilirsiniz Çocuk yapmak isteyenler için bu konuda harekete geçebilecekleri 3 haftalık bir dönem başlıyor.




Oğlak Burcu: Aile ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız. 3 haftalık bu dönemde aile bireylerinizle aranızdaki ilişkileri düzeltmek, arabuluculuk yapmak, onlarla paylaşımlarınızı daha fazla artırmak isteyebilirsiniz. Aceleci tavırlardan kaçının.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınız artıyor, onları önemseyecek, ihmal ettiğiniz akrabalarınızla bir araya geleceksiniz.Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, gazete, bilgisayar, internet gibi alanlarda girişimci olabilirsiniz.




Balık Burcu: Parasal işlerinizde aktif bir dönem olacak. İlişkilerinizde fevri davranmazsanız daha önceden sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları düzelterek şansınızı bu dönem yakalayabilirsiniz. Başka insanlardan finansal konularda yardım alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR