Haftaya Ay Oğlak burcundayken işlerimize ve düzenimize odaklanarak başlıyoruz. Sorumluluklarımız yüksek olabilir. Özellikle Pazartesi günü iletişimimizde düşüncesiz, sıkılgan etkilerimiz olabilir. Salı günü iletişimimizde daha oturaklı bir döneme geçiyoruz. Cuma günü ilişkilerimizde çeşitli şans ve fırsatlar karşımıza gelirken, hayatımızı etkili bir şekilde yapılandırabiliriz. Cumartesi günü güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle beraber sosyal yönümüz öne çıkmaya başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, sıcakkanlı, hayal gücü yüksek, duyarlı bir kişiliğe sahipsiniz. Karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Doğa üstü konular, gizemli bilgiler ve edebiyat ilginizi fazlasıyla çekiyor. Toplumsal konularda, insanlığı ilgilendiren işlerde başarı sağlayacaksınız. Bu sene, iş hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz ama biraz sabırlı olmaya çalışmalısınız.




Koç Burcu: Bu haftabaşı iş hayatınızda seçenekleriniz artarken, kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirirken zorlayıcı ve agresif tutumlardan kaçının. Herşeyi bilemezsiniz.




Boğa Burcu: Bu hafta iş seyahatleriniz ve yapılması gereken rutin işleriniz vaktinizin çoğunu alabilir. Kendi başınıza kalmak isterken, diğer insanlarla mesai harcamak sizi zorlayabilir. İçsel agresifliğinizle kendinize yüklenmeyin.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı çevrenize bazı konuları açıklamanız ve hoşgörülü olmanız zor olabilir. Konuşurken dilinizin kemiği olsun. Parasal konuların üzerine düşebilir ve sizi rahatlatacak ortamları tercih edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olmaya can atabilirsiniz ama işleriniz ve yapmanız gerekenler sizi zorlayabilir. İş hayatınızda bugün dile getirdiklerinize dikkat edin, aceleci ve sabırsız olmayın.




Aslan Burcu: İletişime yönelik işlerinizi ve yapacaklarınızı daha kolay halledecek, sizden ilgi bekleyen insanları şaşırtacaksınız. Düşüncelerinizi ifade ederken kimse umrunuzda olmayabilir, sabırsız adımlardan kaçının.




Başak Burcu: Bu Pazartesi, eğlence, keyif için para harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Bazı ödemeler sizi sıksa bile pire için yorgan yakmayın, banka işlemlerinizi hallederken ya da parasal konularda bazı agresiflikler yaşanabilir.




Terazi Burcu: Evinizde kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Özel hayatınızda paylaşımlarınıza bugün dikkat edin. İçinizde biriktirdiklerinizi karşı tarafa aktarırken dikkatli olmaya çalışın. Bir anda olaylar alevlenebilir.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı kısa vadeli planlarınızı uygulamaya koyarken bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Aslında herşeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz ve bu konuda haklısınız. İş yaptığınız insanlarla konuşmalarınızda dikkatli olun.




Yay Burcu: Bu hafta risk içeren işlerinizde, parasal konularda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir aradayken onlardan alacağınız gazla hareket etmeyin. Aşkta söylemlerinize ve sıkılganlıklarınıza dikkat edin.




Oğlak Burcu: Haftanız hızlı ve iş dolu başlayabilir. Bu aralar aile hayatınızda yaşadıklarınızdan kaynaklı olarak kendinizi tamamen işlerinize vermek isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda ifadelerinize bugün ekstradan dikkat edin.




Kova Burcu: Bugün yapmanız gereken işleri göz ardı edebilir, sakin ve huzurlu yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde sinirli, gergin etkilerle dolusunuz ve olumsuzluklar karşısında hemen patlayabilirsiniz.




Balık Burcu: Sosyal hayatınızdaki oluşan olaylara daha fazla önem verebilirsiniz. Parasal işlerinizde düşüncelerinizi daha mantıklı ve sakin ifade etmeye çalışın. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmelisiniz. Hemen sonuca ulaşamayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR