Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacaktır. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek, saksı değişimi için uygun zamanlar. Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz. İnatçılığa dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir çok konuda yetenekli olduğunuzdan aynı anda bir kaç işle uğraşmayı seçebilirsiniz.. Konuşma veya yazma yeteneğinizle insanlar arasından kolayca sıyrılıyorsunuz. Hayal dünyanızın genişliğini, uğraştığınız konu üzerine yoğunlaştırırsanız başarınız kaçınılmaz olacak. Bu sene, kadersel etkilere sahipsiniz. Çok büyük kararlar almayın.




Koç Burcu: Bugün hayata bakış açınız biraz sahiplenici olacak. Değerleriniz ve sahip olduklarınızın üzerine düşecek ve onlara zarar gelmemesi için elinizden geleni yapacaksınız. Yakın çevrenizdeki planlara göre harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün hayatınız tam da sizin istediğiniz gibi akacak. Bu aralar neşelisiniz ama daha fazla sosyal olmaya zaman harcamalısınız. Sadece maddi konuları düşünmeniz, çevrenizdekilerin sizi anlamasını zorlaştırıyor.




İkizler Burcu: Bugün üzerinizde bir parça da olsa isteksizlik görülebilir. Olayları kafanızda büyütmeye meyillisiniz. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sediğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız. Değişik fikirler size daha çok heyecan verebilir.




Yengeç Burcu: Beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın istekleriniz konusunda size yardım edebileceğini görüyorsunuz. Sadece istemekten korkmayın ve planlarınıza sevdiklerinizi de dahil edin. O zaman daha rahat harekete geçeceksiniz.




Aslan Burcu: İnatçısınız ve konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı duyduğunuz güvensizlik zaman zaman sizi aşağı çekiyor. Bugün göz önünde olacağınız işlerinizde kendinizi daha etkili hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarınız çok aktif.




Başak Burcu: Bugün hayata karşı umutla ve istekle bakacaksınız. Üzerinizdeki umutsuzluk dalgaları yerini iyi ilişkilere ve yaşanacak güzel olaylara bırakacak. Biraz kendinizi düşünmenin vakti geldi. Kariyeriniz adına sevindirici fırsatlar sizi bekliyor.




Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa harcamalar ve karar verilmiş alışverişlerinizle vaktinizi geçirebilirsiniz.. Kaybettiğiniz bir eşya için harekete geçecek ve yüksek ihtimalle bulacaksınız. Gezmek dolaşmak isteğiniz yüksek.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. İnsanların gözü bu dönem sizin üzerinizde. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir.




Yay Burcu: İş ortamınızda rahat harekete geçeceğiniz ve isteklerinizi dile getireceğiniz bir gün olacak. Enerjiniz kontrollü ve yüksek olmasına rağmen özel hayatınızda çenenizi tutamıyorsunuz. Biraz temkinli adım atmak duygularınızın netleşmesi için iyi gelebilir.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda tutkulu ve inatçı bir aşıksınız. Bugün bir çok noktada sevdiğiniz insanla inatlaşma etkilerine açıksınız yine de duygularınızı harekete geçiren güzel bir gün yaşayabilirsiniz. İyi bir tatil planı gündeminizde olacak.




Kova Burcu: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olmak arzunuz yüksek olacak. Davranışlarınızdaki sizi engelleyen sabit fikirlerinizi farketmelisiniz. Sevdiğinize vakit ayırmak veya kendi duygularınıza önem vermek arasında kalabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün iletişime dayalı işlerinizde tuttuğunuzu koparacaksınız. Diğer konularda da gayet etkili ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Özel hayatınızda artık didişmeyi bir kenara bırakacak, yapmanız gerekenler konusunda harekete geçeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR