Haftaya Ay oğlak etkisiyle daha çok iş alanlarımıza yönelik konularla giriş yapıyoruz. Bu hafta Salı günü etkili olan merkür-jüpiter olumlu açısıyla önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız birgün sonra devreye giren açılarla yanılma etkimiz de olabilir. Bu hafta hayat bizi zorlayabilir. Girişimlerimiz, düşüncelerimizde desteklenmeyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalgücü yüksek, şanslı, başarılı, yetenekli, yönetici kimliği yüksek bir kişiliğe sahipsiniz. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız çok yüksek ve siz bunun farkındasınız yalnız işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Bu sene, şansınız bir çok yerden gelebilir..




Koç Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koyma isteğiyle başlayabilirsiniz. Satış, iletişim, reklam veya pazarlamaya dayalı işiniz varsa bugün önemli görüşmeler gündeme gelebilir, bu hafta düşüncelerinize dikkat edin.




Boğa Burcu: Bu hafta dış ortamlarınız aktif olacak. Seyahat, eğitime dayalı işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda şansınız yüksek olabilir,önemli görüşmeler yapabilirsiniz yalnız bazı aksamalar, sıkıntılar bu hafta peşinizi bırakmayabilir..




İkizler Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Banka ödemeleri, vergi, alacak verecek işlerinizi bir düzene oturtmanız gerekebilir. Kişisel girişimleriniz ve özel yaşantınıza bu hafta dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınız, birebir ilişkileriniz ön planda olacak. Güvensiz yapınızla bugün görünür alanlarda sabırsız olabilirsiniz. Diğer insanlara yardım konuşmaları ve görüşmeleri hızlanabilir. İş alanlarınızda bu hafta sıkıntılar oluşabilir.




Aslan Burcu: Haftaya yapılması gereken günlük işlerinizin düzenlemeleriyle giriş yapabilirsiniz. Sosyal ortamlardan alacağınız güzel teklifler sizi mutlu kılacak. Yalnız bu hafta bazı sorunlar ve sıkıntılarda sosyal çevrenizden gelebilir.




Başak Burcu: Bugün eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda güvensiz adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kariyerinizde ve iş hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir yalnız bu hafta bazı sıkıntılar ve sorunlara da açık olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ailevi konularda kendinizi ortaya koymak isterken, seyahat veya eğitim gündeminiz yoğun olabilir. Medyada işi olanlar için güzel görüşmelerin yapılacağı bir dönem yalnız bazı işlerinizde de sıkıntılara açık olabilirsiniz.




Akrep Burcu: İletişime dayalı konular ön planda olarak haftaya başlangıç yapacaksınız. Ortaklaşa para gelirleri veya harcamalarınız konusunda konuşmalarınız artabilir. Harcarken paranıza dikkat edin. Bu hafta bu alanlarda sıkıntılar oluşabilir.




Yay Burcu: Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bu haftabaşı yoğun olabilir. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken, taşınma, yer değiştirme, ortaklı işleriniz hızlanabilir. Bazı sıkıntılarda bu hafta karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş yoğunluklarınızın fazla olduğu bu dönemde, biraz eğlenmek size iyi gelecek. Bu aralar iş alanlarınızda önemli görüşmeler yapabilirsiniz, gerçeklikten uzaklaşmayın.




Kova Burcu: Biraz geri planda kalma isteğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğlenceli konu ve olaylar, yaratıcılığa dayalı işler, aşk hayatınız yaşantınızın merkezinde. Bu aralar alacağınız bir teklif sizi çok mutlu edebilir ama bazı sıkıntılara da açıksınız.




Balık Burcu: Haftaya sosyal alanlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız. Aile hayatınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar oluşabilir. Emlak alım, satım işlerinizda hem şanslı, hem zorlayıcı bir hafta olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR