Bugün oluşan Merkür- Neptün olumlu açısıyla, fedakar ve başkalarını düşünerek hareket edebiliriz, yalnız bizin göstereceğimiz bu anlayış ve fedakarlıklardan kaynaklı olarak sevdiklerimizden ve iletişim halinde olduklarımızda çok şey bekleyebilir, gereksiz alınganlıklarla sert çıkışlarda, söylemlerde bulunabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene agresif yaklaşımlarınıza dikkat edin.




Koç Burcu: aile hayatınızda sert söylemlere ve duygusal tepkilere daha açık olacaksınız. Sizinle konuşulan ve paylaşılan herşeye biraz şüpheyle yaklaşmanız mümkün. Konuşmalarınızı ve tepkilerinizi iyi kontrol etmeniz gerekebilir.




Boğa Burcu: Bugün iletişiminizde kızgın, anlık ve fevri söylemleriniz de bir yandan devrede olacak. özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz.




İkizler Burcu: maddi konularda agresif, sert konuşmalar içinde olabilirsiniz. Kafanız para konularına takılı olacağı için ya da ailevi alanda fedakarlıklarınız yüksek olacağı söylenen herşeyi alınganlık yaparak kendi üzerinize almanız mümkün.




Yengeç Burcu: Bugün konuşmalarınızda ve söylemlerinizde sert çıkışlar, anlık tepkiler söz konusu olacak. Özellikle sevdiğiniz insanla anlaşmanız zor görünüyor. Onun söylediği veya anlattığı konulara tepkileriniz yüksek olabilir.




Aslan Burcu: Bugün bilinçaltınız fazla yoğun olabilir. Duyacağınız bazı şeyler agresif ve sert söylemleri tetikleyebilir. Bunu yaparken çok abartmamaya ve başka insanların eline koz vermemeye çalışmalısınız.




Başak Burcu: Bugün sosyal alanlarda veya arkadaş ortamlarınızda keskin, sert konuşmalar yapabilirsiniz. Sinirli ve biraz da tepkisel olacaksınız. Sevdiğiniz insana olan anlayışınız daha yüksek olabilir.




Terazi Burcu: Bayram sonrası toplum önünde ve iş hayatınızda sinirli, tepkisel ve agresif konuşmalarınız devreye girebilir. Herşeyi üzerinize alınabilirsiniz. Özellikle ailenizle didişmemeye özen gösterin.




Akrep Burcu: Bugün dış ortamlarda veya daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde tepkili, sert ve sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizde ikna olmama ve olaylara şüpheyle yaklaşma öne çıkabilir.




Yay Burcu: ortak parasal konularda sinirli ve sert söylemlerden kaçının, aynı şekilde partnerinizde size bu şekilde karşılık verebilir. Olayları didikleyerek daha derine inmek isteyebilir ve ilişkinize zarar verebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde sinirli ve sert söylemlerden veya konuşmalardan kaçınmalısınız. Tam tersi karşı taraftan da bu etkileri görebilirsiniz, alınganlıklardan kaçının.




Kova Burcu: Bugün iş ve sağlığınızla ilgili konularda alınganlıkla sert söylemlerden, ani çıkışlardan kaçınmanız gerekebilir. Sağlığınızda mide sorunlarına, baş ağrıları gibi etkilere dikkat etmelisiniz.




Balık Burcu: Sevdiğiniz kişiye veya çocuğunuza karşı savunmacı ve alıngan etkilerle sert söylemlerden, ifadelerden kaçınmalısınız. Aynı tepkileri karşı taraftan da görmeniz mümkün. Hayatı daha yumuşak algılamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR