Bugün venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca venüsün ikizler burcundaki seyrinde ilişkilerimizde mantık, sosyallik, iletişim ve hercailik ön planda olabilir. Özel hayatımızda birden fazla seçenek karşımıza gelebilir. İletişim halinde olacağımız, bilgi alabileceğimiz insanlara karşı ilgi duyabiliriz. Yine bu Çarşamba fikir ve düşüncelerimizi aktarırken, heyecanlı, sabırsız ve sıkılgan etkiler altında olabiliriz. İsyankarlığa, anlık çıkışlara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; düşünceli ve liderlik özelliği belirgin, çekici bir insansınız. İnsanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, herşey istediğiniz gibi ilerleyebilir.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Satış, pazarlamave reklam işleriyle uğraşanlar, aktif enerjileriyle ilişkilerini güzelleştirerek ve işlerini daha çok severek kendilerini ortaya koyabilirler.




Boğa Burcu: 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak, iyi ilişkiler kurabilir, bu alanda güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya ve güzel eşyalara para dökmeye başlayacaksınız.




İkizler Burcu: 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, Alışverişler, bakımlar, kendinizi şımartacak herşey devreye girmeye başlayacak.




Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıklarınız olabilir.Yine bu dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Yalnızlığı ve kafanızı dinlemeyi seviyor olacaksınız.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek.




Başak Burcu: Bu dönem, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa karşı taraftan talep etmenin tam zamanı.




Terazi Burcu: Venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. Bu dönemde almanız gereken bir kredi veya borç varsa, hiç düşünmeyin.




Yay Burcu: Bugün venüs ikizler burcuna geçecek. Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği ve arttığı bir dönem içinde olacaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlıyor.




Oğlak Burcu: Bugün venüs ikizler burcuna geçecek. 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınız güzelleşmeye başlayacak. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokarak, iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmenin tam zamanı.




Kova Burcu: 3 hafta boyunca aşk hayatınızda romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa yine bu süreçte ona olan ilginiz artabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Eğlenceli bir zaman diliminde olacaksınız.




Balık Burcu: 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR