Bugün sabah saatlerinde yapılması gereken işlerimizi kolaylıkla halledebilir, yarım kalan işlerimizi tamamlamak için uğraşabiliriz. Öğleen saat 13:32 ye kadar Ay boşlukta olacağı için önemli girişimlerden kaçınalım. Öğleden sonraysa daha mütevazı, pratik bir şekilde yolumuzda ilerleyebiliriz. Yalnız bir yandan da eleştirmeye meyilli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, güvenilir, lider, kendini ifade eden bir insansınız. Herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Bu sene parasal konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz.






Koç Burcu: Sizi harekete geçirecek konular fazlayken bugün sevdiğiniz insanla yapacaklarınızla ilgili konuşmalar içine girebilirsiniz. Sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Öğleden sonraysa rutin işlerinize odaklanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda parasal konularda yapmanız gerekenleri sabah saatlerinde halledebilir, öğleden sonraysa size keyif verecek konulara odaklanabilirsiniz. Bu aralar sevdiklerinize karşı sabırsız olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenize karşı bu aralar sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. Öğle saatlerine kadar hayatın keyifli yönleri ön planda olurken öğleden sonraysa ailevi konular önem listenizde yukarılara çıkabilir.




Yengeç Burcu: Parasal meseleler bu aralar kafanızı daha fazla kurcalarken, bugün aile hayatınız için yapmanız gerekenlerden keyif alabilirsiniz. Önemli bir para işinizi halledeceksiniz. Öğleden sonraysa iletişim trafiğiniz hızlanabilir.




Aslan Burcu: Sabırsızlığınızı bu aralar üzerinizden atmalısınız. Hayata yaklaşımlarınızda daha takıntısız ve yumuşak ilerleyin. Kişisel isteklerinizin üzerine eğilirken bugün öğleden sonra para harcamalarınız artabilir.




Başak Burcu: Bu dönem kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Sabah saatlerinde geri planda durduğunuz önemli işlerinizi istekle ve rahatlıkla hallederken, öğleden sonra vaktinizi daha çok kendinize ayıracaksınız.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi yapacaklarınız konusunda hırslandırabilir. Sabah saatlerinde yakın çevrenize verdiğiniz sözleri yerine getirirken, öğleden sonraysa duygusal olarak biraz kendinizi geri çekebilirsiniz.




Akrep Burcu: Göz önünde olacağınız yerlerde ve iş hayatınızda mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilir, karşınıza gelecek olan seçeneklerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizden duyacaklarınızı yabana atmayın.




Yay Burcu: Kendinizi zorlayacağınız her tür konuda harekete geçmek ve sorumluluklarınızı yoluna koymak bugün önem kazanıyor. Öğleden sonra iş konuşmalarınız ve kariyer hareketlenmeleriniz devrede olabilir.




Oğlak Burcu: Ortak parasal işleriniz ve sorumluluklarınız artarken, hayatı farklı gözlerle algılamaya devam ediyorsunuz. Sadece konuştuklarınızı ve söylemlerinizi biraz kulağınız duymalı. Güzel bir seyahat veya iş tatili sinirlerinizi yumuşatabilir.




Kova Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı çok fazla şartlarınızla zorlamayın. Birbirinize olan ilginizi ve sevginizi beslemelisiniz. Öğleden sonraysa ortak parasal işleriniz üzerine konuşabilir ve çözün üretebilirsiniz.




Balık Burcu: İş ve hizmet hayatınızda, günlük koşturmacalarınızda bazen sinirlerinizi kontrol etmek kolay olmayabilir. Aile ilişkilerinizi güzel idare ederken, iş hayatınızda biraz daha zorlanabilirsiniz. İlginizi sevdiğiniz insana yöneltin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR