Bugün, yarın ve Perşembe günü Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sıcakkanlı, işini bilen, yetenekli, cömert bir insansınız. Her konuda kafanız iyi çalışıyor ve nasıl para kazanılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Hayat boyu para kazanımlarınız iyi olacak. Zengin çevre ve akrabalardan gelecek olan bir miras hayatınızı değiştirebilir. Bu sene hayatınızda önemli atılımlarınız olacak.




Koç Burcu: Bugün duygularınızda özgürlük hissiyle hareket deceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler, gün içinde sizi düşündürtebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alsanız sizden mutlusu olmayacak. Özel hayatınızda keyfinize diyecek yok.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata biraz güvenle bakmanın, tam zamanı. Duygularınızı etkileyecek kararlardan uzak durun. Ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.




İkizler Burcu: Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama sevdiğiniz kişiyle bugün bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İletişimsel konularda çok şanslı bir dönemdesiniz.




Yengeç Burcu: Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Başkalarından çok bu aralar kendinize odaklısınız. Fikir ayrılıkları gözünüzde büyümesin.




Aslan Burcu: Bugün silkelenerek ve olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz ve düşünceleriniz hissettiklerinizle veya yaptıklarınızla örtüşmeyebilir. Şansınız çok yüksek.




Başak Burcu: Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hızlılığa istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün bir çok planınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Sevdiklerinizin yanında kendinizi güvende hissedeceksiniz.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle, ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa


taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız. Sosyal ortamlarda güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Bolca gezin.




Akrep Burcu: Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, kendinizi güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça herşeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.




Yay Burcu: Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Özel hayatınızdaki fikir ayrılıklarına çok takılmayın.




Oğlak Burcu: Bugün duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar, hayatınız adına sizi destekliyor. İş konularında daha mantıklı olmaya çalışın.




Kova Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Sosyal ortamlarda, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşmanız çok önemli, beraberce istediğiniz uyumu yakalayabilirsiniz. Fırsatları kovalamalısınız.




Balık Burcu: Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açıyor. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Bugün iş hayatınızda güzel gelişmeler oluşabilir. Ailenize karşı anlayışı elden bırakmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR