Bugün Ay Başak burcunda dolaşıyor. Tamamlanması gereken işlerimizin üzerine düşebiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan, topraktan çıkan bitki ve sebzelerle beslenmek bünyemizi destekliyor. Doğal şekilde beslenmeye önem vermeli, bağırsaklarımızı ve sindirim sistemimizi çok zorlamamalıyız. Bugün ay kapandığı için çok önemli işlerden uzak duralım, yoğun ve biraz da bizi zorlayan enerjileri dengelemek bizi yorabilir bu yüzden bize keyif veren, sakinliğimizi koruyan, enerjimizi yükselten kişi ve olaylara yönelmemiz daha iyi olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tutkulu, zeki, çekici, çoşkulu bir insansınız. Kendi öneminizin farkındasınız ama zaman zaman abartılı davranmayı seviyorsunuz. Ruh haliniz fazla değişken olduğundan, ne yapacağınız çok belli olmuyor. Dengeli ve mütevazı olursanız, başaramayacağınız hiçbir şey olamaz. Bu sene, kadersel etkiler altında olacaksınız. Büyük atılımlarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.




Koç Burcu: Bugün yapmanız gerekenler sizi pire gibi çalıştıracak. İster iş, ister kendiniz için olsun koşturacak veya meşgul olacaksınız. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelebilir. Midenize fazla yüklenmemeye çalışın.




Boğa Burcu: Bugün eğlenceli ve oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. Tutkularınızla ve sevgidolu yaklaşmak akşam saatlerinde etkili olacak. Özel hayatınızda önemli konuşmalar yapabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün ev ve aile konularınız kafanızı kurcalayabilir. Alışkanlıklarınızı ve kurulu düzeninizi gözden geçirmek esas olacak. Bunları yaparken eşiniz veya ailenizden destek alabilirsiniz. Agresif tavırlardan uzak durun.




Yengeç Burcu: Ailenize ve evinize karşı yapmanız gerekenler bugün ön planda olabilir. Yakın çevrenizle planlar yapabilir, hızlı bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca başkalarını daha fazla göz etme, düşünme gibi etkileriniz yüksek olacak.




Aslan Burcu: Bugün mali konularınız veya kazançlarınız ön planda olacak. Bu haftasonu hesabınızı bilerek hareket etmeniz gerekebilir. Aile hayatınızda maddi konularda keyifli konuşmalar devreye girebilir. Harcamalarınızı kontrol edin.




Başak Burcu: Bugün dış dünyaya karşı oldukça istekli ve rahat hareket edeceksiniz. Kendi istekleriniz ve beklentileriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşmak size terapi gibi gelebilir.




Terazi Burcu: Bugün biraz yavaşlayacak ve isteksiz davranacaksınız. Yaratıcılıkla ilgili alanlarda olumlu etkilere sahipsiniz. Enerjiniz biraz düşük çalışabilir. Bazı şeyleri gözden geçirmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün sizi heyecanlandıran ve hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda ve sosyal çevrenizde para alışverişleriniz gün içinde fazla olabilir.




Yay Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlar, kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Sosyal ortamlarda kendinizi göstereceksiniz. Kafanızdaki bazı planları, dile getirmek kariyeriniz açısından işinize yarayabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, farklı ve yabancı ortamlarda bulunacaksınız. Bir kaç gündür üzerinizdeki durgunluk yerini, değişik yerler gezme isteğine bırakabilir. Arkadaşlarınızla güzel ve keyifli planlar devreye girebilir.




Kova Burcu: Kalabalık yerlerde ve iş ortamlarınızda sergileyeceğiniz performansla insanlar üzerinde etkili ve derin duygular uyandırabilirsiniz. Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Hayatın anlamını sorgulayabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınızın detayları ön plana çıkarken, uzak çevrenizle ve arkadaşlarınızla planlar söz konusu olabilir. Kafanız bir yandan önemli işlerle meşgul olacağından toleransınız düşük olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR