Bugün ve yarın devrede olan Kiron- Satürn dik açısıyla, sorumluluklarımızı yerine getirmek bize ağır gelebilir. Şifalanmak istediğimiz, hayatımızı düzeltmek istediğimiz konularda rahat bir şekilde hareket edemememiz bizi zorlayabilir. Hayatın bize dayatacağı sorumluluklardan kaçmamaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı, cin zihinli, tetikte, başarılı bir insansınız. Herkese göre farklı şekilde davranmayı seviyorsunuz. Bu da sizi popüler yapıyor. Hayat boyu sadece kendi işinize kanalize olursanız, sanat alanında güzel etkiler yakalayacak kısa zamanda yükseleceksiniz. Bu sene, kalıcı adımlarla hayatınızda ilerleyeceksiniz.




Koç Burcu: Fikirsel olarak rahat ve bir o kadar düşüncesiz hareket etmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın zevklerini anlamakta zorlanıyorsunuz. Hızlı artan sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir.

Boğa Burcu: Düşüncelerinizi kendinize saklamak, geçmişi anmak, bazen sinirlenmek öne çıkabilir. Bugün bazı iş arkadaşlarınızla aranızda güvensizlikler oluşabilir. Ortak ödemeler, para sorumlulukları kendinizi engellenmiş hissetmenize neden olabilir.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle keyifli planlar devreye girebilir. Ama sevginizi, güveninizi onlara aktarmakta zorlanabilirsiniz. Size pozitif yaklaşanlara daha çok ihtiyacınız olabilir. Özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size fazla gelebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, dış ortamlarda vakit harcayacak ve göz önünde olacaksınız. Özellikle aktiviteleriniz hızlanacak, iş alanlarınızda şansılısınız ama kendinizi çok aşırı zorlamamaya özen gösterin. Bazı iş görüşmeleri, iş seyahatlerinizde sıkıntılar oluşabilir.




Aslan Burcu: Bugün, seyahatlerde veya dış ortamlarda daha keyifli ve mutlu olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara sevginizi gösterirken dikkat edin, bugün aynı telden çalmayacaksınız. Özel hayatınızın sorumlulukları, parasal yönden engellendiğinizi hissettirebilir.




Başak Burcu: Ortaklaşa para konuları hayatınızda daha fazla öne çıkabilir. Yine ani harcamalar, yapılacak alışverişler size kendinizi iyi hissettirtecek. Bu aralar bütçenizi iyi gözden geçirin. Aile sorumluluklarınızı hayatınızdaki insanın anlamasığını düşünebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınıza odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir ama bazı konularda aynı noktalarda olmayabilirsiniz. İş sorumluluklarınız artarken üzerinizde baskı oluşabilir.




Akrep Burcu: Yapılması gereken günlük rutin işleriniz devreye girmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili konularda hayatınızın merkezinde olabilir. Harcamalarınızı arttıracaksınız ama parasal sorumluluklar canınızı bezdirebilir.




Yay Burcu: Bugün hayatın daha çok keyifli yanlarına odaklanacaksınız. Özellikle bugün, sevdiğiniz insanla kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı şeyler hoşunuza gitmeyebilir. Hayat sorumluluklarınız giderek artabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, evinizde veya ailenizin yanında olmak isteyeceksiniz. Özellikle bugün, bir toplantı veya görüşme bazı işlerinizi yarıda bırakmanıza neden olabilir. İletişimsel işlerinizde engellenmiş hissinizi kontrol edin, moralinizi yüksek tutun.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle geçirilecek vakitler sizi bekliyor. Fikirsel olarak kafanızda bazı şüpheler mevcut, bunlardan uzaklaşıp yapacaklarınız odaklanmalısınız. Çevre sorumluluklarınıza karşı parasal yönden yetersiz hissedebilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün parasal konulara odaklanacaksınız, harcamalarınız artabilir. Özellikle bugün, dış ortamlarda ve iş konularda kendinizi mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. İş sorumluluklarınız kendinize önem vermenizi engelleyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR