Salı günü devreye giren Merkür- Neptün dik açısıyla kafamız karışık ve belirsiz olabilir. Her tür işimizde ve iletişimimizde kolay aldanmalara, yönlendirilmelere açık olabiliriz. Bir yandan da hayalgücümüz yüksek çalışacak. Sanatsal konularda yaratıcılığımız artabilir. Koşullar net olmayacağı için önemli işlerimizi ve anlaşmalarımızı bu tarihe denk getirmemeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şanslı, ciddi, derin, bağımsız ve yüce gönüllü bir insansınız. Sizden daha zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca müsrif davranmamalı ve paranızı tutmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, iş hayatınızda dikkatli adımlar atmalısınız.




Koç Burcu: Bugün düşüncelerinizde, idealist oluşumlarda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahat, eğitim, medya, hukuk, yabancılarla girişilecek işlerinizde şartları iki kere kontrol edin ve gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışın. Herkese hemen güvenmeyin.




Boğa Burcu: Bugün gün içinde, sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz gerekiyor. Bu süreçte arkadaşlarınızla olan parasal konuşmalarınıza da dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizle ortak hareket edeceksiniz.




İkizler Burcu: İş hayatınızda Salı günü duygularınız ve mantığınız arasında güzel köprüler kuracaksınız. Özel hayatınızda toplum önünde iletişimsel olarak kafanız karışık olabilir. Eşinizin ailesiyle bazı konuşmalarınız hoşunuza gitmeyebilir. Bu alanlarda ve ortaklaşa işlerinizde gerçekçi adımlar içinde olun.




Yengeç Burcu: Yapacağınız iş görüşmelerinde dikkat etmeniz gerekebilir, herhangi bir anlaşmaya imza atmayın. Gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza sıkıntı ve sorunlar açabilir. Siz keyfinizi yerine getirecek insanların ve konuların peşinden gitmeye bakın.




Aslan Burcu: Ortaklaşa parasal konularda, eğlence hayatınız, aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili olan harcamalarınızda birtakım yanılgılar, aldanmalar ve kandırılmalar söz konusu olabilir. Riskli işlerden ve yatırımlardan uzak durmalısınız.




Başak Burcu: Özel hayatınızda birtakım yanılgılar, hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bir ev almayı ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız, arada bir aracı varsa, yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Etrafınızdaki insanlar sizi hareketlendirebilir.




Terazi Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişimsel konularda görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa yapmamaya özen gösterin. Yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Kafanız dağınık olabilir. Günlük işlerinizi ve sağlığınızla ilgili konuları iyi organize edin.




Akrep Burcu: Kendinizi göstereceğiniz alanlarda Salı günü iyi etkiler altındasınız. İyimserliğiniz üzerinizde. Parasal konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Ticaretle uğraşıyorsanız gözünüzü dört açın. Riskli adımlardan uzak durmalı, dalgınlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız.




Yay Burcu: Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda; emlak alım, satım, kiralama konuları gibi etkileriniz varsa bu tarihte harekete geçmemelisiniz. Yine ailenizle olan ifadelerinizde, konuşmalarınızda bir şeyleri gözden kaçırıyorsunuz. Kafa karışıklıklarınız, kararsızlıklarınız yoğun olabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle olan bağlantı ve ilişkilerinizde birtakım hayallere, yanılgılara açıksınız. Onlara yardım etmek isteyebilirsiniz ama bir yandan da gerçekçi düşünmemek, kararlarınızı net oluşturamama gibi etkilere karşı da dikkatli olmalısınız.




Kova Burcu: Gelecekte oluşacak bir iş için harekete geçerken parasal işlerinizde gerçekçi olmaya çalışın. Günlük iş ritminiz rahat akacak ve önemli işlerinizi kolay halledebileceksiniz yalnız düşünceleriniz ve fikirleriniz karmaşık olabilir. Parasal işlerinizi bugün yapmayın.




Balık Burcu: Kariyerinizde bazı konuşmalar sizi yanlış yönlendirebilir ya da siz toplum önü işlerinizde kararsız davranabilirsiniz. Kafa karışıklıkları ve birtakım konuların net olmamasına dikkat edin. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın üzerine düşecek ve planlar yapacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR