Bugün merkür- satürn birleşimiyle işlerimizde kalıcı, somut sonuçlar elde etmeye yatkınız ama olaylara daha dar bir açıdan bakabiliriz. Düşüncelerimizde ve fikirlerimizde daha tutucu, disiplinli ve kalıpçı yönlerimiz ortaya çıkabilir. Keskin yapımızla eleştirmeye yatkın olacağız. Gökyüzünün kapılarının aralandığı bu hafta düşüncelerimizde pozitif olmaya özen gösterelim. Aradığımız cevaplar karşımıza gelebilir ama bunları farketmek için çalışmalı ve çaba göstermeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, yaratıcı bir insansınız. Bazı konularda ağır hareket etmeniz bazen ayağınıza kadar gelen şansları tepmenize neden oluyor. Hayatınızda akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan hep destek göreceksiniz. Önemli bir miras elinize geçebilir. Bu sene, çalışarak, uğraşarak hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.




Koç Burcu: Seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda geleceğinizi ilgilendiren sorumluluklarınız artacak. Fikirlerinizde fazla kalıplı ve eleştirel olabilirsiniz. Önemli işlerinizi düzene sokmak için harekete geçmeniz gereken bir süreçtesiniz. Sorduğunuz soruların cevaplarını alabilirsiniz.




Boğa Burcu: Ortak parasal konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Bir borcun, ortak bir parasal meselenin altına girebilirsiniz. Bakış açınızın dar olmamasına özen gösterin, negatiflikten kaçının ve karşınıza gelen ortak bir paranın sorumluluğunu üstlenin.




İkizler Burcu: Özel ilişkilerinizde önemli bir sorumluluk karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde hayata biraz negatif baksanız bile, verdiğiniz sözleri tutmaya özen göstermeli, hem kendi hayatınızda, hem de aile hayatınızdaki konularda doğru ve disiplinli yollarla ilerlemelisiniz.




Yengeç Burcu: Günlük hayatınızın ritminde de planlı ve programlı hareket etmelisiniz. Bu süreçte bakış açınızı geniş tutmaya çalışın. Aynı zamanda da gerçekçilikten uzaklaşmadan, disipline olarak adımlarınızı kolaylıkla atabilirsiniz. Sağlığınıza da özen gösterin.




Aslan Burcu: Takım çalışmalarınızda, geleceğe yönelik işlerinizde ve parasal konularda hayata dar bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan iletişiminizde, kreatif işlerinizde yapacaklarınızı planlamalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.




Başak Burcu: Aile büyüklerinizle fikir birliği içinde olduğunuz bir konunun önemli bir sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ev hayatınızda yapılması gerekenleri ciddiye almanız gereken bir hafta olacak.Ya da ailenizde bazı konuşmalar hayata negatif bakmanıza neden olabilir.




Terazi Burcu: Sorumlu, ciddi, disiplinli yaklaşımlarla istediğiniz çalışmaların karşılığını alabileceksiniz. Çalışmalarınızda her ne kadar zorlansanız bile çok güzel mükafatlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluğu hayatınızda yer edebilir.




Akrep Burcu: Parasal konularda önemli sorumluluklar devreye giriyor. Ortaklaşa atılacak bir adım yüzünden ya da arkadaşlarınızın sizden yardım istemesiyle onların hayatı için sorumluluklar altına girebilirsiniz. Paranızı kolay harcayamayacak, dikkatli olmak durumunda kalacaksınız.




Yay Burcu: Ortaklaşa işlerde ve kariyer hayatınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayat planlarınızda planlanmış ve programlanmış atılacak adımlar sizi çok etkili bir şekilde yukarıya taşıyabilir. Bazı işlerinizde düşündüklerinizin cevapları önünüze gelebilir. Sağlığınıza dikkat edin.




Oğlak Burcu: Başka insanlar için üstleneceğiniz sorumluluklar hayata biraz sıkıcı, biraz dar ve karamsar bakmanıza neden olabilir. Hayatın ve özellikle günlük akışın sizi bazı konularda zorladığını ve test ettiğini göreceksiniz. İş hayatınızda olayları biraz daha akışa bırakmakta fayda olabilir.




Kova Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, organizasyonlarda önemli sorumluluklar ve işler üstlenebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki olaylar sizin bakış açınızı da etkileyecek. Takım çalışmalarında verdiğiniz sözleri tutmalı, disiplinle ve tutarlılıkla işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.




Balık Burcu: Kariyerinizde ve toplum önünde önemli bir işin veya teklifin sorumluluğunu hayatınıza ekleyeceksiniz. Bu süreçte projelere iyi odaklanmalı, iyi konsantrasyonla somut sonuçlar alabileceğinizi bilmelisiniz. Aradığınız cevaplar bu hafta karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR