Haftamız dolunay ve merkür gerilemesinin etkisiyle biraz karmaşık başlayabilir. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi ama odaklanmakta, net olmakta haftabaşında zorlanabiliriz. Sorumluluklarımızı üstlendikçe, eski meseleleri çözüme kavuşturdukça hayatımızın daha rahat istenilen noktalara geldiğini göreceğiz. Haftasonu enerjimizi daha etkin ve kontrollü kullanacağımız bir döneme giriyoruz. Özel hayatımızda yanılgılar artsa bile, sorun ve problemlerimize istediğimiz çözümleri bulabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınız çok renkli ve sıradanlığı sevmiyorsunuz. Sevmediğiniz içinde sizi maceralara sürükleyecek ortam ve insanlar peşinde koşmanız çok normal. Hiç umulmadık insanlardan destek alacak, hayatınızda çeşitli sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sene hayatınızda ilerlemek için üzerinize yük olacak konuları çözüme ulaştırmalısınız.




Koç Burcu: Hayata karşı keskin bakış açınız hala sürerken, algınızı yakın çevrenizdeki konulara çevireceksiniz. Fikirlerinizde bazı duygusal sıkıntılar akşam saatlerinde belirginleşebilir. Karmaşık ruh halleri sizi etkiliyor, bu hafta çözmeniz gereken konulara odaklanacaksınız.




Boğa Burcu: Maddi konulara bakış açınız bugün net olmayabilir, önünüzü görememek en büyük sıkıntınız. Toplum önü işlerinizde hayat sizi desteklerken kararlarınızda biraz daha mantıklı hareket etmeye çalışın. Bu hafta ortak parasal konuları gözden geçireceksiniz.




İkizler Burcu: Kafanızdaki planlar ve özel hayatınızdaki halletmeniz gereken konular arasında bugün sıkışabilirsiniz. İş alanlarınızdaki belirsizlikler duygusal olarak sizi etkiliyor. Keyife ve eğlenceli konulara odaklanın zira bu hafta eski konuları halletmek durumundasınız.




Yengeç Burcu: Gün içinde isteksizliğiniz olabilir. Aile hayatınızda istediğiniz destekleri göreceksiniz ama iş alanlarınızda bazı konuları kafanızda büyütmeniz sizi olumsuzlaştırabilir. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bu hafta yarım kalan meselelerin üzerinde geçeceksiniz.




Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik duygusal olarak sizi zorlayabilir. İletişiminiz arttığı bu dönemde hesabınızı iyi yapmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız ağır gelebilir. Yarım kalan konuların bu hafta üzerinde durmalısınız.




Başak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda rahatlamaya ihtiyacınız var. Kendinizi bu aralar işinize verecek, aile hayatınızdaki zorlanmaları çalışarak unutmayı isteyeceksiniz. Maddi kazançlarınız sizi kamçılıyor. Eski konuların üzerinden geçeceğiniz bir hafta olabilir.




Terazi Burcu: Düşüncelerinizi hafifleştirmek ve olayları önemsememek istiyorsunuz ama dalgalı ruh haliniz buna engel oluyor. Günlük işlerinizde iyi organize olun, bazı unutkanlıklarınız olabilir. Kendinizi disipline etmeye ihtiyacınız var.




Akrep Burcu: Ortak para ödemelerinizde hala bir denge sağlanmış değil ve en çok bu kafanızı kurcalıyor. Bir yandan harcamalarınız artarken bugün yanıltıcı etkilerle hareket etmeyin. İçinizdeki sesin sizi koruduğunu biliyorsunuz. Bu hafta parasal konularda tamamlamanız gerekenlere odaklanın.




Yay Burcu: Özel hayatınızın üzerine düştüğünüz bugünlerde bazı duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor, biraz daha net olmaya çalışın. Bu hafta bazı konuların çözüme ulaşmasını sağlamalısınız.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki konuşmalar artarken, günlük işleriniz konusunda bugün bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Net durumlara ihtiyacınız var. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları kolay alacaksınız yalnız eski konu ve olaylar bu hafta yakanızı bırakmayabilir.




Kova Burcu: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında giderek artan bir gerilim olabilir. Sizi daha yukarıla taşıyacak insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var ve bu dönem herkes sizi zorluyor olabilir. Bu hafta söz verdiğiniz işlerinizi tamamlamanız gerekecek.




Balık Burcu: Aile hayatınızın konuları iş sorumluluklarınızla çakışabilir. Duygusal olarak çabuk demoralize oluyorsunuz. Siz herşeye net baktıkça hayatınızdaki gizemler ve sizi aşağıya çeken durumlar aydınlanabilir. Önemli işlerinizin üzerine gitmelisiniz. anlaşmalardan uzak durun. Duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR