Bu haftabaşı sabah 09:30’da Yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu Yeniay yabancılarla yapılacak işler, yurtdışı bağlantılı konular, gelecek adımları, seyahat, eğitim, hukuk, medya alanlarımızı ilgilendirecek. Bu alanlardaki başlangıç ve kararlarımızı hızlandırabilir yalnız merkür hala gerilediği için karar alacaksak daha önceden konuşulmuş, tamamlanması gereken işlerin üzerine gitmeli, yeni kararlarımızın doğruluğunu netleştirmek için tekrar tekrar üzerinden geçmeliyiz. Galaktik Merkezle birleşen bu yeniay’da gökyüzünün kapıları açık olacak. İsteklerimiz ve dileklerimiz karşımıza gelebilir yalnız olumsuz düşünmeye, olayları kötü tarafından algılamaya meyilli olabiliriz.

KOÇ BURCU:

Sevgili Koçlar, 2018 yılında kariyer ve iş temalarına odaklanacaksınız. Amaçlarınızı yeniden planlayacak ve kariyerinize en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Eğer bu dönemde disiplinli, istikrarlı ve kararlı bilgilerle yolunuzda ilerlerseniz, kariyerinizde gerçek başarılara ulaşabilirsiniz.

Bir yandan da bu yıl başkalarının kaynaklarından en güzel şekilde faydalanabilirsiniz. Parasal konularda şans sizden yana! Maddi alanlarda, kredi, faiz, vergi, muhasebe alanlarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Bu sene birikimlerinizi, ortak kazanımlarınızı etkili bir şekilde değerlendirmelisiniz.

İŞ/PARA/KARİYER

Uranüs 15 Mayıs’ta Para alanınıza geçiyor. Bu dönem sonrasında Kasım ayına kadar paraya bakış açınız değişebilir, ani kazançlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıktıları yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden elinize para geçebilir.

Mart sonu doğumlu bir Koç’sanız (20-30 Mart) yılın ilk aylarından itibaren Satürnden alacağınız ters açılarla, hayatın sizi desteklemediğini düşünebilir, bazı işlerinizde sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmanız kolay olmayacak. Bu dönemde sorumluluklar size ağır yük olarak görünebilir ve siz de bu sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz.

17 Ocak’ta gerçekleşen Yeniay iş ve kariyer alanlarınızda yapmak istediğiniz, adım atmak istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zaman. Yeni girişimler ve iş fırsatları için bu yeniay zamanı adımlar atmayı unutmayın. Bu döngüde atacağınız adımlar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

15 Şubat’ta oluşan Parçalı güneş tutulması, işten elde edilen gelirlerinizde hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Önemli adımlarınızda aradığınız esnekliği bulacak, farklı düşüncelerinizi hayatınıza dahil edebileceksiniz.


09 Mart itibarıyla Jüpiter geriliyor. Ortak parasal işlerinizde bu tarih sonrasında işler yavaş ilerleyebilir. Bazı engeller, ertelenmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hassas, duygusal, fedakar, dürüst ve hayalperest bir insansınız. Herşeyden çok çabuk etkileniyorsunuz ve etrafınızdaki insanlar bunu kullanmasını iyi biliyorlar. Dostlarınızı ve arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz. Evinize düşkün olmanıza rağmen hayatınızda bir çok seyahatte bulunacaksınız. Bu sene, oldukça yeniliklerle dolu bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Bu haftabaşı oluşan Yeniay’da seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda işleriniz üzerinden geçerek, planlarınızı gözden geçirerek adım atmalısınız. Düşünceleriniz ağır olabilir ama olumsuzluklardan uzak durun.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı oluşanYeniay ortaklaşa parasal konulardaki kararlarınızı karşınıza getirecek. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede. Ama bu adımların tekrar tekrar üzerinden geçerek, sorumluluklarını alarak adımlar atmalısınız.




İkizler Burcu: Bu haftabaşında oluşan Yeniay, ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konularda oluşuyor. Ortaklaşa işlerinizde ve bu alanlarda kararlarınızı iyice gözden geçirmeli, sorumluluklarınızdan kaçmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Olumsuzluklardan uzak durun.




Yengeç Burcu: Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizi tamamlamalı, üzerinden geçtiğiniz yarım kalmış işlerinizekanalize olmalısınız. Sağlığınızda da önemli sorumluluklar, sıkışmalar karşınıza gelebilir.




Aslan Burcu: Yeniay ile beraber aşk hayatınızda kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararlar daha önceden konuşulmuş, tamamlanması gereken kararlar olmalı. Çocuğunuzun, özel hayatınızın sorumlulukları öne çıkabilir. Yaşam amacınızla ilgili konularda gökyüzünün kapıları açık.




Başak Burcu: Bu haftabaşı oluşan Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda kararları karşınıza getirecek. Merkür bu alanlarınızda gerilediği için ailenizle daha önceden aldığınız, tamamlamanız gereken konuları ele alabilirsiniz. Son sorumluluklarınız artarken istediklerinize dikkat edin.




Terazi Burcu: Yeniay, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarınızı gözden geçirerek, daha önceden konuşulmuş işlerinizi ve kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay, parayla ilgili konularda adımlarınızı, kararlarınızı, karşınıza getirebilir. Maddi konularınızda son sorumluluklar karşınıza gelirken, olayların durumların, görüşmelerinizin üzerinden geçmelisiniz. Konuşulmuş ama bitirilmemiş işler için harekete geçin.




Yay Burcu: Bu haftabaşına sizin burucnuzda oluşan kişisel hayatınızı ilgilendiren bir Yeniay ile giriş yapacaksınız. Fikir ve düşüncelerinizin, yapacaklarınızın üzerinden geçerek, gözden geçirerek adımlar atmalı, sorumluluklarınızı üstlenmekten kaçmamalısınız.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşında gerçekleşen Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, planlarınızı gözden geçirmeli, düşüncelerinizde düzenlemelere gitmelisiniz.




Kova Burcu: Bu Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarınızın ve işlerinizin üzerinden bir kez daha geçmeli, işlerinizi tekrar tekrar planlayarak adımlar atmalısınız. Önemli kapılar aralanabilir.




Balık Burcu: Kariyer evinizde oluşan bir Yeniay ile haftaya başlıyorsunuz. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı tekrar tekrar gözden geçirerek hayata sokabilirsiniz. İş ve kariyer sorumluluklarınız sizi bunaltsa bile üstlenmekten geri durmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR