2018 yılında Jüpiter’den alacağınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız bu yıl evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Taşınmayı ve başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız hayat sizi destekleyecek. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak. Bir yandan da Satürn’den Güneş'inizin alacağı güzel açılarla attığınız adımların sizi desteklediğini ve geliştirdiğini göreceksiniz.




İŞ/PARA/KARİYER

Bu sene kariyer ve iş hayatınızda sizi daha az tanıyan çevrelerde etrafınızdaki insanlarla yapacağınız işlerinizde kalıcı sonuçlar yaratabilirsiniz. Değişik ve farklı fikirlerden yararlanacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde, legal konularda sorumlu hareket etmeye özen gösterin. 26 Haziran’dan sonra önemli girişimlerden uzak durun, bu dönem atılacak büyük adımlar fos çıkabilir ve uzun vadede sizi zorlayabilir. Yaz aylarında haziran sonundan, 27 Ağustos’a kadar işlerinizi rölantiye almalısınız. Yine 15 Şubat’taki Güneş tutulması ve 27 Temmuz’daki Ay tutulması kariyerinizi ve iş hayatınızı şekillendirebilir.

18 Ocak ve sonrasında odak noktanız kariyeriniz olabilir. İş hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız, güçlü bağlantılarla yolunuzda ilerleyeceğiniz bir 3 haftalık döngü içine gireceksiniz. Bu süreçte patronlarınız veya üstlerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilir, zam, terfi, prim gibi konuları konuşmak için uygun zamanlar içinde olabilirsiniz.

15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş tutulması, kariyerinizde güzel ve hızlı açılımları karşınıza getirebilir. Kariyerinizde düşündüklerinizi uygulamalı, esnek ve farklı yaklaşımlarınızın size kazandıracağını bilmelisiniz. Önemli bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak.

17 Mart’ta oluşan Yeniay, ortamlarınızdaki değişiklikler için sizi destekleyecek. Yeni ortamlar, yeni ilişkiler, yeni işler anlamında önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak ve onların sonuçlarını almak önem kazanıyor.

23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Para ve aşk alanlarınızı yöneten Merkür gerilemesi bu alanlarda var olan iletişim sıkıntılarını ve problemleri karşınıza getirebilir.

Nisan ayında bazı işlerinizde, seyahat, eğitime dayalı konularda adım atmakta zorlanabilir, bir takım işlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sanki sizi engelleyen bir güç varmış gibi hissedecek, bastırılmış enerjinizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle uzak yolculuklarda ve seyahatte dikkatli olmanız gerekebilir. 02-04-05 Nisan bu anlamda dikkat çekiyor. Önemli işlerinizi bugünlere denk getirmemeye çalışın.

13 Mayıs itibarıyla fikirlerinizi ve düşüncelerinizi konuşmaktan çekinmeyeceğiniz, planlarınızı dillendireceğiniz, parasal konularda kendinizi ifade edeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

15 Mayıs’ta oluşan Yeniay, hayatınızla ilgili önemli adımları başlatmak adına kullanmanız gereken yeniaylardan. Önemli girişimlerinizi, başlangıçlarınızı devreye koyabilirsiniz.

13 Haziranda oluşan Yeniay, maddi konularda önemli kararlarınızı destekleyecek. Yeni bir eşya, mal veya mülk almak, yatırım yapmak istiyorsanız bu yeniay’ı değerlendirin

27 Temmuz’da oluşan Tam Ay tutulması, kariyerinizde önemli konu ve olayları hızlandırabilir. Sizi hırslandıran konular artacak, sinirli ve tepkisel olabilir, anlık kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Tam tutulma zamanı bunu yapmayın. İşinizdeki beklenmedik değişim ve gelişmelerin aile yaşantınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.


Ağustos ayının başında iş ve kariyer mücadeleleriniz risk almanızı ve düşünmeden hareket etmenizi sağlayabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde, iş hayatınızda tehlikelere ve bazı değişimlere hazır olmalısınız. Vereceğiniz tepkiler en çoksize ve statünüze zarar verebilir.

11 Eylülde enerjinizi ve mücadelenizi kariyerinize, toplumsal konulara ve iş hayatınıza kaydıracaksınız. 11-13-16 Eylül tarihleri ve iş alanlarınızda şansınız yüksek çalışacak. Karşınız gelecek olan fırsatları değerlendirmeye çalışın. Ekim ayında iş hayatınız, günlük rutin işleriniz ve özel hayatınız bir koldan ilerleyecek. İş hayatınızdaki zorlanmaları, özel hayatınıza yansıtmamanız gereken aylardan bir tanesi.

31 Ekim’den sonra iş ve hizmet alanlarınızda bazı ilişkilerinizde sorunlara açıksınız.İş yeriniz varsa yeni bir eleman alımı, çıkarımını bu döneme denk getirmeyin.

08 Kasım da Jüpiter yay burcuna geçiyor. Ortaklaşa parasal işlerinizde oldukça şanslı olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Banka, kredi, vergi, miras, eşin parası, ortak para kullanımınız gibi konularda fırsatlar karşınıza gelebilir. 09-11-15 Kasım’da iş hayatınızda destekleneceksiniz.

07 Aralık’ta oluşan Yeniay parasal konularda önemli kararlarınızı uygulamanız adına keyifli olabilir. Bu ay arkadaş ortamlarınızdan iş teklifleri alabilirsiniz ama yanıltıcı etkilere karşı her işinizi sağlama almaya bakın.




AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER

Özel hayatınıza 06 Ekim’den sonra dikkat etmelisiniz. Eski ilişkiler gündeme gelirken, var olan ilişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Evlilik, söz nişan işlerinizi 06 Ekim- 16 Kasım arasına denk getirmeyin.

31 Ocakta gerçekleşen Tam Ay Tutulması aile ve yuva alanlarınızı tetikliyor. Ailevi konularda bu tutulmayla beraber beklenmedik olaylar, hızlı ve duygusal kararlar devrede olabilir.

02 Mart’ta oluşan Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarda tanışacağınız veya tanışmış olduğunuz bir insanla kendinizi aşkın ortasında bulabilirsiniz.

17 Mart’ta oluşan Yeniay, ortamlarınızdaki değişiklikler için sizi destekleyecek. Yeni ortamlar, yeni ilişkiler, anlamında önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.


Haziran ayı özel hayatınızda karşılaşacağınız şanslı ve güzel etkilerle başlıyor. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizden bir insandan alacağınız teklifi 01-02 Haziran’da değerlendirebilirsiniz.

10 temmuz itibarıyla aşka ve keyfe yöneliyorsunuz. 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güller açabilir tabii çok didiklememek, eleştirmemek şartıyla. Çocuklarınızla olan bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Kreatif ve sanatsal işlerinizde ince eleyip sık dokuyacaksınız.

13 Temmuz’da oluşan Parçalı Güneş Tutulması yakın çevrenizde oluşacak. Yakınınızda bulunan kişilerin, akraba, kardeş, kuzen, yakın dostlarınızın hayatındaki değişimlere tanık olabilirsiniz.

11 Ağustos’ta gerçekleşen Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatınızı ve yuvanızı etkileyecek. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler içine girilebilir. Taşınma, ev kurma gibi etkileriniz yüksek ama ne karar alırsanız alın fazla uçmayın, açılmayın ve aşırı iyimserliğe teslim olmayın.

09 Eylül’de oluşan Yeniay, aşk hayatınız, çocuğunuz veya çocuklarınız için yapmak istediklerinizi gerçekleştireceğiniz bir yeniay. 09 Eylül itibarıyla özel ilişkilerinize yoğunlaşacak, sevdiğiniz insanla bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa bu dönemde üzerine düşebilir, kıskançlık ve bazı baskılarınızla onu yorabilirsiniz.

06 Ekim itibarıyla Venüs gerilemeye başlıyor. Venüs gerilemesi özel hayatınızda bir takım sıkıntı ve sorunları ortaya çıkartabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bu durumların arttığını görebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de sorunlara açık olmalısınız. Eski ilişki sorunları nüksedebilir veya eski ilişkileriniz bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir.

24 Ekim’de gerçekleşen Dolunay hayatınızın ilgilendirecek önemli konuları karşınıza getirebilir. İlişkinizde olup bitenlere göre tam da bu dolunay karar verebilir, kendinizi hassas oluşumlar içinde bulabilirsiniz.

02 Aralık’ta venüs ün özel ilişki alanlarınıza girmesiyle beraber, çok baskıcı ve şüpheci davranmazsanız yaşayacağınız ilişki sorunlarını düzeltebilirsiniz. Birkaç gün dişinizi sıkın 06 Aralık’ta Merkür düzelecek ve ilişkileriniz adına derin bir oh çekeceksiniz.




SAĞLIK

Sağlık evinizin Yöneticisi Venüs gerilemesi, sağlıkla ilgili sıkıntıları karşınıza getirebilir. 06 Ekim- 15 Kasım arasında sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

20 Mart’tan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalardan ve tehlikeli durumlardan korumalısınız. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir.




EĞİTİM

Eğitim alanlarınız 13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulmasıyla daha da önem kazanacak. Yaz aylarından itibaren eğitim hayatınızda özellikle yurtdışı eğitim veya kurslarınızda, seminerlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Bu sadece yaz dönemini kapsayabilir. Çok çalışarak, uğraşılarınızı arttırarak istediğiniz istikrarı ve başarıyı sağlayabilirsiniz.

11 Ocakta eğitim ve öğrenme alanlarınız artıyor. Özellikle yüksek eğitime, yurtdışı bağlantılı kurslara, seminerlere daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem.

12 Haziran’dan sonra eğitim ve öğrenim konularına daha fazla vakit ayıracaksınız. 16-21 Haziran a dikkat etmelisiniz. Eğitim hayatınızda alacağınız bazı sonuçlar canınızı sıkabilir veya siz böyle hissedebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR