2018 yılında iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda ve sağlığınızla ilgili konularda önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Üzerinize almanız gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz ve yapacaklarınız için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek, bu alanlarda sorumluluk üstlenmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir.




Bu yıl Jüpiter’den aldığınız etkilerle ev ve aile konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Kasım ayına kadar emlak alım, satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir. Elbette ki dikkatli olmanız gereken tarihleriniz olacak ama bir yandan da kendinizi bir evin borcu altına girmekten alıkoyamayacaksınız.




İŞ/PARA/KARİYER




15 Mayıs itibarıyla Uranüs sizin kariyer ve iş alanlarınıza geçiyor. Kasım ayına kadar Temmuz sonu doğumlu Aslanlar ve Yükselenleri ilk derecelerde bulunan Aslanlar, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde oluşan olaylara çabuk tepkiler vereceğiniz, isyankarlıkla hareket edeceğiniz bu enerjiyi olumlu kullanmalı, ani tepkilerden kendinizi uzak tutmalısınız. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Olan olaylarda kariyer hayatınıza sıkı sıkıya tutunmak yerine, bu değişimlere göre hareket etmeye çalışın. Ne kadar esnek olursanız, bu dönemi o kadar rahat atlatırsınız.




Bu sene iş, hizmet hayatınızda Satürn size önemli deneyimler öğretirken, iş hayatınızda bazı insanlarla, çevrelerle aranıza mesafeler koyabilirsiniz sevgili Aslanlar. 06 Ekim’de başlayan Venüs gerilemesinde kariyer ve iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız. İş ilişkilerinizde bu dönemde bazı sorunlara açık olacaksınız.




11 Şubat itibarıyla ortak parasal konularda kafanızı çalıştıracak, sıkıntı yaşadığınız parasal konuları çözüme kavuşturacaksınız. Para işlerinizi ayarlamak, yatırımlarınızı, harcamalarınızı gözden geçirmek, kredi almak için uygun bir dönem.




15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulmasında, ortak işlerinizde hızlı adımlar devrede olabilir. Ortaklı iş yapıyorsanız bu dönemde değişimlere ve ani olaylara hazırlıklı olun.




Mart başında ev ve aile hayatınız için bir borcun veya kredinin altına girebilirsiniz. Karşınız birçok yerden şans ve fırsatlar gelebilir ve siz bu şansları kaçırmak istemeyeceksiniz.02 Mart’ta oluşan Dolunay elinize para geçirebilir. Tam da aile hayatınız için yapacaklarınızı devreye sokmuşken, bu dolunay parasal konularda size destek atacak.




31 Mart itibarıyla, kendinizi toplum önünde göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizde güzel açılımlar, doğru ilişkiler oluşabilir ve siz istediğiniz sonuçlara kolayca ulaşabilirsiniz. Patronlarınızdan isteyeceğiniz zam, terfi gibi konuları dillendirmenin, eski konuları konuşmanın ve istemenin tam zamanı.




20 Nisan’da kariyerinize ve iş hayatınıza önem vereceksiniz. Kendinizi göstermek isteyebilir, toplum önü işleriniz ve kariyerinizde ilerlemeler yaşayabilirsiniz.


Mayıs ayı gelecek fırsatlarınız, ani ve beklenmedik iş fırsatlarıyla karşınıza gelirken işlerinizde kalıcı ve güzel adımlar atmak kolay olacak. 06-09-12 Mayıs parasal konularda, fırsatlarla sizi destekliyor.




15 Mayıs’ta oluşan yeniay kariyerinizde çizeceğiniz yeni rotalar, atılımlarınız için güzel bir yeniay.




21 Haziran’dan sonra enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilir, bazı adımlarınızda şüpheye düşebilirsiniz. Bu dönemi plan yapma dönemi olarak görün, farkedin, düşünün, ayrıştırın ve sakince yolunuzda ilerleyin.28


Haziran’da oluşan Dolunay iş ve hizmet alanlarınızda hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir.




26 Temmuz’da Merkür geriliyor. Kişisel alanınızda gerileyecek olam Merkür yanlış anlaşılmaları ve yanlış adımları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle parasal işlerinizde yanlış adımlardan ve girişimlerden uzak durun.




11 Ağustos’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması hayatınızda çok önemli değişimleri içeriyor. Özellikle doğum tarihiniz 11 Ağustos’a yakın bir zamandaysa önemli ve beklenmedik değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınızın yapısı değişebilir.


Parasal konular, maddi girişimleriniz, yatırımlarınız ve sahip olduklarınız 23 Ağustos ve sonrasında devreye giriyor. Olasılıklarınızı ve elinizi güçlendireceksiniz.


25 Ağustos’ta bir iş fırsatı sizi büyütebilir.




09 Eylül’de oluşan Yeniay maddi konularda atılacak adımlarınızı destekliyor.




10 Ekim’de oluşan yeniay’da satış, reklam, pazarlama, tanıtım, bilgisayar, radyo, televizyon alanlarında güzel adımlar ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yine Bu tarihte Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki olayları çözmek, ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırmak içinde önemli olacak.




24 Ekim’deki Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda ani ve beklenmedik sürpriz olayları karşınıza getirecek. Dediğim gibi yine de çözümler yok değil, 28-29 Ekim’de hayat size gülümseyecek.




16 Kasımda uzun zamandır uğraştığınız özel hayatınızın konuları yerini ortak para işlerinize bırakabilir.




16-17 Aralık iş alanlarınızda kalıcı adımlar, derin araştırmalar, destekler devrede olabilir.




AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER




Bu sene Aslan-Kova hattında oluşan Tutulmalarla ilişkilerinizin ve evliliğinizin yeniden şekillendiğini görebilirsiniz. 15 Şubat tutulması, 27 Temmuz ay tutulması evlilik ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları hızlandırabilir. Evliliğe adım atmak, yuva kurmak için uygun bir yıl içindesiniz. Evliliğiniz bazı testlerden geçiyorsa aile hayatınızda Jüpiter’in dolaşması sizi olası sıkıntılardan kurtarabilir.




24 Nisan’dan sonra sosyal çevrenizde aranılan ve beğenilen bir insan olacaksınız. Başarı güçlü bir etkendir sözünü boşuna dememişler, işlerinizdeki başarılı adımlar çevrenize ve ilişkilerinize değer katabilir.




30 Nisan’da oluşan Dolunay, aile ve ev hayatınıza önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Kariyerinize odaklandığınız bu dönemde ailenize gereken vakti ayırmalı, onların hayatındaki duygusal streslere yardımcı olmalısınız.




16 Mayıs’ta enerjinizi ilişkilerinize yönlendireceksiniz. Eşin hayatında mücadeleler artarken, siz de bu koşturmaların içinde kendinizi bulabilirsiniz.




29 Mayıs’ta oluşan Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrenizden alacağınız yardımlarla hoşunuza giden bir insanla tanışabilir veya tanıştırılabilirsiniz. Yine çocuğunuzla ilgili olaylarda bu dolunayda gündeminizde yer alabilir.




13 Haziran itibarıyla aynı zamanda Venüs’ten güzel etkiler almaya başlıyorsunuz. Kendinizi saçınızı, tarzınızı değiştirmek için önünüzde harika bir 3 hafta var. 15-21


Haziran tarihlerinde dikkatli olmak şartıyla diğer zamanlarda sosyalliğinizi ve fiziki değişimlerinizi özgür bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz.




26 Haziran’da Mars geriliyor. Mars sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda gerileyecek sevgili Aslanlar. Eşinizin hayatında bazı sorunlara açık bir dönem olabilir, evliliğinizde de bazı gerilimlere ve sıkıntılara açık olacaksınız.




Hemen Ağustos başında hem ortaklı işleriniz ve projelerinizde, hem de özel hayatınızda bazı gerilimlere ve riskli durumlara açık olacaksınız.




11 Ağustos’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması hayatınızda çok önemli değişimleri içeriyor. Özellikle doğum tarihiniz 11 Ağustos’a yakın bir zamandaysa önemli ve beklenmedik değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınızın yapısı değişebilir. Bu tutulmada Yakın çevrenizdeki ilişkilerde bazı sıkıntılara açıksınız.




Yine 09 Eylül itibarıyla evinize ve yuvanıza sevginizi göstereceksiniz. Aile büyüklerinizle paylaşımlarınız artabilir. Evinizde misafir ağırlamak önem kazanacak. Boya, badana, tadilat işlerinizde bası sıkıntılar ortaya çıkabilir. Rutubet ve tuvalet sorunlarına dikkat edin.




06 Ekim’de Venüs ev ve aile alanlarınızda gerileyecek. Aile büyüklerinizden bazılarıyla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Aile ortamlarınızda sadece kendinizi düşünebilir ve sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem evinizde yeni bir iş başlatmak, evinize eşya almak, dekorasyona kalkışmak, yuva kurmak için de uygun bir dönem olmayabilir.




10 Ekim’de Bu alanlarınıza iletişim gezegeni Merkür’ün gelmesiyle beraber sorunlarınızı konuşabilir, olayları çözmek için adım atabilirsiniz. İğneliyici sözlerden uzak durursanız şans sizden yana.




07 Kasım’daki Yeniay aile ve ev hayatınızdaki adımlarınızı hızlandırabilir. Ev alım, satım, kiralama, yer değiştirme gibi konularda elinizi çabuk tutmalısınız.




08 Kasım’da Jüpiter Yay burcuna geçiyor. Aşk hayatınızı, çocuğunuzla olan bağlantılarınızı, sanatsal adımlarınızı 1 yıl boyunca geliştirecek, güzelleştirecek. Oldukça keyifli bir zaman dilimine gireceksiniz.




SAĞLIK




Bu sene Satürn’ün sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlamasıyla beraber sağlığınızda bazı sıkıntılar, kronik hastalıklar ve sorunlar oluşabilir. Bu sene özellikle beslenmenize, alışkanlıklarınıza çok dikkat etmeli, tarzınızda değişikliklere gitmelisiniz. Güzel bir beslenme programı içine girmeniz, diyet uygulamalarında bulunmanız, spor yapmanız ve endişelerden arınmanız bu süreci sorunsuz geçirmenize neden olabilir.




02 Nisan’da sağlığınızda bir takım sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Kemik, romatizma, kırık, çıkıklara, artrit gibi hastalıklara, cilt, deri, diş problemlerine karşı dikkatli olun.




EĞİTİM




06-07 Mart itibarıyla eğitim hayatınıza daha çok önem vereceğiniz, kendinizi geliştireceğiniz alanlara yöneleceğiniz bir dönem başlıyor. Almak istediğiniz bir kurs, seminer veya özel ders varsa bu tarihlerden sonra işlerin tam da istediğiniz gibi ilerlediğini görebilirsiniz.




23 Mart’ta Merkür gerileyecek, eğitim konularında 15 Nisan’a kadar önemli kararlar almamaya çalışın.




20 Mart’ta eğitim hayatınızda güzel karşılıklar ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu tarih ve sonrasında yurtdışı eğitimlerinizde, önemli kurslarınızda veya derslerinizde kendinizi ortaya koyacak, birşeyler öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Birkaç gün sonra 23


Mart’ta Merkür gerilemesi, algınızı ve öğrenme şeklinizi içinize döndürebilir. Çevrenizle, öğretmenlerinizle, iletişiminizde sıkıntılara açık olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR