Bugün 3 haftadan sonra merkür düzeliyor. İletişim sıkıntıları yaşadığımız alanlarda önemli rahatlamalar görülebilir. Kendimizi daha etkin bir şekilde ifade edebiliriz. Yeniay’dan aldığımız etkileri uygulamaya geçirmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Ayrıca bugün akşam saatlerine kadar önemli işlerle uğraşmak istemeyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, planlı, kabiliyetli, iradeli ve yüksek arzulara sahip bir insansınız. Hayata uyum sağlamayı iyi beceriyorsunuz. Herhangi bir zorlukla karşılaştığınızda asabi tarafınız ön plana çıkıyor. Serinkalılığınızı böyle durumlarda korumanız işinize yarayacak. Bu sene, tamamlanması gereken işlerinize öncelik vermelisiniz.




Koç Burcu: Bugün Merkür’ün düzelmesiyle beraber yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalmaya başlayacak. Yeniay’dan aldığınız etkileri bu tarih ve sonrasında kullanabilirsiniz. Etrafınızdaki herkese karşı şefkatiniz bugün yüksek olabilir.




Boğa Burcu: Bugün Merkür düzeliyor. Ortak parasal işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. İşte şimdi yenilikler ve önemli adımlar için harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınız artabilir.




İkizler Burcu: Cumartesi günü merkür düzeliyor. Özel hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakacaksınız. İlişkilerinize dair almak istediğiniz önemli kararları şimdi uygulamaya koyabilirsiniz. Gezmek dolaşmak ve değişik yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün merkür’ün düzelmesiyle beraber iş ve hizmet alanlarınızda yaşadığınız iletişim aksaklıkları ve sorunlarda geride kalmaya başlayacak. İşte şimdi yeniay’ın karar ve başlangıçlarını daha rahat uygulayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakabilirsiniz. Yeniay da almanız gereken önemli kararları şimdi rahatlıkla hayatınızda uygulayabilirsiniz. Özel hayatınızda kararlar alacaksınız.




Başak Burcu: Aile ve ev alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının geride kalmaya başladığını görebilirsiniz. Yeniay kararlarınızı uygulamanın tam zamanı. Yeniliklere yelken açabilirsiniz. Özel hayatınızda bugün oldukça keyifli etkileriniz var.




Terazi Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber letişim


sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacaksınız. İşte şimdi bu tarihten sonra yeni oluşturduğunuz kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız öne çıkabilir.




Akrep Burcu: Maddi konuşmalarınız ve görüşmelerinizi önemli adımlarınızı merkür düzeldikten sonra artık rahat bir şekilde atabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor. Bugün eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Keyfiniz yerinde.




Yay Burcu: Hayatınızı konuşurken, düzenlerken, düşünürken karşılaştığınız sıkıntı ve aksamaları artık geride bırakıyorsunuz. Kişisel hayatınız için yeniaydan aldığınız etkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Ailenizle beraber yapılacak planlarda kararsız olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün merkür’ün düzelmesiyle birlikte gelecek planlarınızda ve önemli işlerinizde rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Sorun ve sıkıntılar geride kalırken önemli planlarınız için hala harekete geçmemeye özen gösterin. İletişiminizi bugün sıkı tutun.




Kova Burcu: Bugün Merkür düzeliyor. Sosyal çevrenizde sıkıntı ve sorun yaşadığınız olayları geride bırakacaksınız. Yeniay da başlatmak istediğiniz önemli adımları artık başlatabilirsiniz. Maddi konularda rahat ve kafanıza göre harcamalarınız olabilir.




Balık Burcu: Bugün merkür düzeliyor. İş ve kariyerinizde, göz önünde olacağınız ortamlarda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakıyorsunuz. Kariyerinizde almak istediğiniz önemli kararları işte şimdi uygulayabilirsiniz. Kafa karmaşalarından kurtulun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR