Haftaya Ay Oğlak’ta işimize ve yapacaklarımıza odaklanarak girş yapıyoruz. Önemli başlangıç ve girişimlerimiz için Çarşamba öğle saatlerinde oluşan Yeniay’ı bekleyelim ve bu yeniay gerçekleştikten sonraki günler harekete geçelim. Perşembe günü Venüs Kova burcuna geçecek. İlişkilerimizde özgür, esnek, sosyal yönlerimiz ortaya çıkabilir. Cumartesi günü Güneş’in de kova burcuna geçmesiyle birlikte Kova burcunun zamanı başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda duygusal travmalar yaşamaya açıksınız. Bu yüzden işin içinden çıkılmayacak anlarda soğukkanlılığınızı korumalısınız. İş hayatınızda uzağı gören yeteneğinizle ve sezgilerinizle kolay yükselebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir.




Koç Burcu: Haftaya iş ortamlarınızda biraz güvensiz ve tedirgin başlamanız mümkün. Mantık olarak doğru kararlar aldığınızın farkındasınız ama duygularınızda tatmin sağlamak kolay olmayabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda rahat ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak.




Boğa Burcu: Bugün az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir. Bu alanlarınızda önemli kararlar deevreye giriyor. Bu hafta genel olarak iş ve kariyer alanlarınıza yoğunlaşacak, ilginizi sizi yukarıya taşıyacak konulara kaydıracaksınız.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde veya ortaklaşa harcama alanlarınızda her tür önleminizi almanıza rağmen, yine de kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Bir yandan da bu hafta uzaklardan alacağınız güzel haberler keyfinizi fazlasıyla arttırabilir.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güvensiz ve tedirgin tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Duygusal olarak istediğiniz istikrarı sağlamanız zor görünüyor. Maddi konularda abartıya kaçmadan ilerlemeye çalışın.




Aslan Burcu: Haftaya iş alanlarınızda takılacağınız ve üzerinde ısrarla duracağınız konu ve olaylarla başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi tamamlayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla oldukça enerjik olacağınız bir döneme gidiyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fazla hassas ve melankolik davranmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda oluşturduğunuz güzel ilişkiler rahat bir nefes almanızı sağlayabilir, bu hafta itibarıyla sağlığınıza özen göstereceksiniz.




Terazi Burcu: Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde tamamlamanız gereken işlerinizle başlayabilirsiniz. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, zorlanmalar oluşabilir. Sosyal ortamlarda aşkı ve eğlenceyi arttırabilirsiniz.




Akrep Burcu: Haftaya yakın çevre ve ieltişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. İşinizdeki güzel oluşumlar aile hayatınızda istediklerinizi yapmanızı sağlayacak.




Yay Burcu: Haftaya parasal konularla ve bu alanda duygusal olarak kendinizi güvende hissetme isteğinizin yoğun olmasıyla başlayabilirsiniz. Takıntılı davranmamaya özen gösterin. Bu hafta itibarıyla yakın çevre ilişkileriniz ve temaslarınız devrede olacak.




Oğlak Burcu: Haftaya biraz melankolik ve düşünceli bir şekilde başlayabilirsiniz. Özellikle aile hayatınızda kolay tepkiler vermeye yatkınsınız. Ortak maddi gelirler parasal konularda fütursuz harcamaları beraberinde getirebilir.




Kova Burcu: Haftaya biraz zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşmanıza çok az bir zaman kaldı.




Balık Burcu: Haftaya sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizdeki etkileşimlerle başlayabilirsiniz. Kendinizi kalabalık ortamlarda güvensiz hissedebilirsiniz ve melankoliye bir eğilim olabilir. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler, kafanızdaki planları ortaya koymanıza neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR