Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğerimiz hassas olabilir. Sırt ve siyatik,varis ağrıları bugünler azabilir.Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelebilir.Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, etrafınızdaki insanları iyi seçemiyorsunuz bu yüzden iş hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özellikle sözleşme imzalarken dikkatli olmalısınız. Bu sene, iş alanlarınızda daha dikkatli ve imtinalı adımlar atmalısınız.




Koç Burcu: İş alanlarınızda ve sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda bugün oldukça değişken ve tepkili tavırlarla ilerleyebilirsiniz. Arada biraz da nefes almaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Yolculuklarda ve seyahatlerde dikkatli olun.




Boğa Burcu: Bugün parasal konularda kolay harcamalara kaçabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir. İş hayatınızda hislerinizi kullanmak ve biraz sakin olmak işinize yarayabilir.




İkizler Burcu: Özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınızda bugün tepkisel ve içgüdüsel davranabilirsiniz. Tepkilerinizi iyi kontrol etmeli ve sadece olayları kendi açınızdan görmemelisiniz. Sosyal çevrelerdeki önemli işlerde aranılabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yapmanız gereken günlük işlerinizde ve iş hayatınızda hırslı ve tepkisel davranışlar sergilemeniz söz konusu, işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. İş hayatınızda ön sezilerinizi iyi bir şekilde kullanın ve insanları çok fazla iğnelemeyin.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya eğlenceli işlerinizde kolay harcamalarda bulunabilir ve sahip olduklarınız konusunda hırslı ve tepkili davranabilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı arttırabilir.




Başak Burcu: Aile hayatınızda geçirdiğiniz vakitlerde bugün olayları tek taraflı görmeye ve algılamaya meyillisiniz. Anlık sinirlenmelerinize ve tepkilerinize çok dikkat edin. Ortak parasal harcamalarınızda sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün iletişimsel konularda kendinizi fazla zorlayabilir, çevrenizdeki insanlara karşı kolay tepkiler verebilirsiniz. Sinirli yapınızı dengelemeye çalışın. Aile hayatınızdaki konuşmalar ve gelişmeler sizi destekliyor.




Akrep Burcu: Parasal konularda bugün sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda ve isteklerde bulunabilirsiniz. Maddi konularda tek yönlü davranmamaya çalışın. İş hayatınızda önsezilerinize ve kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün kişisel istekleriniz ön planda olurken göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri kolaylıkla üstünüze çekeceksiniz. Bazı abartılı ve hırslı davranışlarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün szi bekliyor.




Oğlak Burcu: Bugün bulunacağınız yerlerde duygularınızı gizleyebilir ve daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru ve konforu rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı olmalısınız.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda veya çevrelerde ortak adımlarınızda veya parasal konuşmalarınızda hırslarınızı kontrol etmeye çalışın. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.




Balık Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızda bugün işbirliklerine daha yatkın olabilir ve hırslı ve gergin duygularla hareket edebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki etkili insanlar iş hayatınız için sizi destekleyecekler. Maddi konularda güzel gelişmeleriniz olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR