Haftaya biraz endişeli ama iş konularına odaklanarak başlayabiliriz. Bu hafta birçok konuda önemli açılımlar yaşayabilir, hayata keyifle bakabiliriz. Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece bir Parçalı Güneş tutulması oluşacak. Toplumsal olaylar önem kazanıyor. Kalıcı ve uzun soluklu işler ve ilişkiler peşinde olabiliriz. Haftasonu ise hem iletişimde, hem de kimliğimizde daha duygusal ve empatik adımlar devrede olabilir. Enerjimizi iyi kullanmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; annenize bağlılığınız çok fazla. Hem iş, hem aşk hayatınızda başarılı olacaksınız. Yaşamın aydınlık ve iyi taraflarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Aşırı gerginlikten ve heyecandan kaçınmalı, şansınıza güvenmelisiniz. Bu sene, hayata karşı daha esnek ve geniş açıdan bakacak, önemli işler yapacaksınız.




Koç Burcu: Haftaya iş ortamlarınızda biraz güvensiz ve tedirgin başlamanız mümkün. Mantık olarak doğru kararlar aldığınızın farkındasınız ama duygularınızda tatmin sağlamak kolay olmayabilir. Bu hafta osyal ortamlarda ve gruba dayalı işlerinizde hareketlenmeler olabilir.




Boğa Burcu: Uzak çevrenize, eğitim ve seyahate dayalı işlerinizde kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir. Bu hafta iş ve kariyer alanlarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde veya ortaklaşa harcama alanlarınızda her tür önleminizi almanıza rağmen, yine de kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Bu hafta genel olarak seyahat, uzak akrabalarınız, eğitim, medya ve ticaret alanlarınıza odaklanacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güvensiz ve tedirgin tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Bu hafta ortaklaşa gelirler ve giderler alanlarınız, banka, ödemeler, kredi, faiz ve vergi alanlarınız ve konuları aktif olacak.




Aslan Burcu: Haftaya iş alanlarınızda takılacağınız ve üzerinde ısrarla duracağınız konu ve olaylarla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızda insanlara karşı güvensiz tavırlarınızla çok çabuk düşman kazanabilirsiniz. Bu hafta özel hayatınız ve ortaklı işleriniz hızlanacak.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fazla hassas ve melankolik davranmaya meyilli olabilirsiniz. Kontrol ve disiplin sevdiklerinizin üzerinde olumsuz etkiler bırakabilir. Bu hafta iş ve hizmet alanlarınızda vaktinizi ve enerjinizi harcayarak geçirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde üzerinize gerekenden fazla sorumluluk alarak başlayabilirsiniz. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, hiç olmadık sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınız, romantizm veya çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak.




Akrep Burcu: Haftaya yakın çevre ve iletişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. Beklenmedik durumların moralinizi bozmasına izin vermeyin. Bu hafta, eviniz ve ailenizle ilgili konularda enerjinizi harcayacaksınız.




Yay Burcu: Haftaya parasal konularla ve bu alanda duygusal olarak kendinizi güvende hissetme isteğinizin yoğun olmasıyla başlayabilirsiniz. Bazı şeylerin sizi korkutmasına izin vermemelisiniz. Takıntılı davranmamaya özen gösterin. Haftanın genelinde ise, yakın çevre, iletişimle ilgili konular devrede olacak.




Oğlak Burcu: Haftaya biraz melankolik ve düşünceli bir şekilde başlayabilirsiniz. Kariyerinize yönelik adımlarınızda bazı şeylerin istediğiniz gibi olmaması çok kolay moralinizi bozabilir. Haftanın genelinde ise, parayla ilgili konular devrede olacak, bu alanda enerjinizi kullanacaksınız.




Kova Burcu: Haftaya biraz zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Haftanın genelinde ise, kişisel girişimleriniz ve adımlarınız için önemli bir tutulma sizi bekliyor.




Balık Burcu: Haftaya sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizdeki etkileşimlerle başlayabilirsiniz. Kendinizi kalabalık ortamlarda güvensiz hissedebilirsiniz ve melankoliye bir eğilim olabilir. Haftanın geneline bakacak olursak, yardım işleri, başkalarına yardım etme gibi etkiler yüksek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR