15 Şubat’ı 16 Şubat’a bağlayan gece yarısında 27 derece Kova burcunda Parçalı bir Güneş tutulması oluşacak. Parçalı Güneş tutulmaları Ay’ın Güneş’i kısmen örtmesiyle oluşur. Ay, Güneş ve Dünya arasına girecek ve bu tutulmada Güneş’in %60 ını kapatacak. Yeniay enerjisinin 2 kat yoğunu veya turbo yeniay olarak bilinen Güneş Tutulmaları başlangıç enerjisi taşırlar. Bu başlangıçlar ve adımlar kadersel etkilerle oluşur. Yılın konularını ve temalarını Tutulmalarla görür ve yaşarız. Kova burcunda gerçekleşecek olan bu tutulmada, toplumsal konu ve olaylar önem kazanıyor. Kova burcunda oluşan yeniay, dolunay ve tutulmalar DEMOKRASİ konularının öne çıktığı zamanlardır. Reformlar, atılımlar, keşifler, yenilikçi adımlar, ilkeler, prensipler, kişisel haklar ve özgürlükler, insan hakları, hayvan hakları KOVA temalarıdır. Teknoloji, hava sektörü, zihinsel ve entellektüel konular, radyo, televizyon, internet, uzay bilimleri, elekrik, elektronik alanları, devrimler, isyanlar, grevlerle bağdaştırılır. Aynı zamanda toplum içinde, sosyal ortamlarda kendimizi nasıl ifade ettiğimiz ve gösterdiğimiz Kova’nın konusudur. Toplum içindeki kimliğimizle alakalıdır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Özel hayatınızda başarılısınız. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir.




Koç Burcu: Bu tutulmayla beraber çevreniz değişebilir, değişik yerlerde bulunabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Önemli adımlarınızda aradığınız esnekliği bulacak, farklı düşüncelerinizi hayatınıza dahil edebileceksiniz.




Boğa Burcu: Güneş tutulması, kariyerinizde güzel ve hızlı açılımları karşınıza getirebilir sevgili Boğalar. Kariyerinizde düşündüklerinizi uygulamalı, esnek ve farklı yaklaşımlarınızın size kazandıracağını bilmelisiniz. Önemli bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak.




İkizler Burcu: Güneş Tutulması eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk, ticaret, ithalat, ihracat konularını hızlandırabilir. Uzak çevrenizin hayatındaki önemli değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Yine bu tutulma eğitim konularınızı hızlandırabilir.




Yengeç Burcu: Güneş tutulması bir sonraki tutulmaya kadar, eşinizin, partnerinizin maddi konularında hızlı gelişmelerini karşınız getirebilir. Onun hayatında parasal yönden hızlı gelişmeler olabilir. Bir vergi, kredi, borçla uğraşabilir veya bir borcun altına girebilirsiniz.




Aslan Burcu: Güneş Tutulması, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde, evlilik alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Evlilik adımlarınız hızlanabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Yine ortak işlerinizde de hızlı adımlar devrede olabilir.




Başak Burcu: Güneş tutulması, iş ve hizmet alanlarınızda oluşuyor. Günlük hayatınızın akışında beklenmedik hızlı gelişmeler yaşanabilir. Yanınızda çalıştırdığınız veya yanında çalıştığınız insanların hayatındaki değişimlere, evcil hayvanlarınızın ve kendinizin sağlık durumuna bu dönemde dikkat edin.




Terazi Burcu: Güneş tutulması, aşk hayatınızı etkileyecek. Değişimleri rahat ve kolay karşılayacaksınız. Değişik ve farklı olanın peşinden gideceksiniz. Evliyseniz bebek haberi alabilir veya bu dönmeden sonra çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu alanların hızlandığını görebilirsiniz.




Akrep Burcu: Güneş tutulması, aile hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Sevgidolu etkileşimlerle aile hayatınızda, yuvanızda dengeyi sağlayabilir, bu tarihten sonra evlenmeyi ve yuva kurmayı düşünüyorsanız işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz.




Yay Burcu: Güneş tutulması iletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, eğitim, yayıncılık, radyo, televizyon, network alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlardaki işlerinizde hızlı ve beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Bu tutulmada yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli açılımlar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Güneş Tutulması, maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Kendi para kazanımlarınıza, cebinize giren parayla ilgilenecek ve yatırımlarınızı arttıracak işlerin önünüze geldiğini bu tutulmayla beraber farkedeceksiniz.




Kova Burcu: Güneş Tutulması, hayatınızda önemli adımları ve yepyeni başlangıçları karşınıza getirebilir. 16 Şubat (+,- 3gün) yakınlarında doğduysanız hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bu tutulma sizi parlatabilir ve yaptığınız işlerde size başarı verebilir.




Balık Burcu: Güneş tutulması, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik olaylara maruz kalabilir, bazı kayıplar, sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tutulmada olayları iyi kontrol etmelisiniz. Değişkenliğiniz ve hayata adapte olmanızla birlikte olayları rahat karşılayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR