Bugün sabaha karşı saat 03:51 de Başak burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda önemli duygusal sonuçlar karşımıza gelebilir. Ay’ın neptün’le olan karşıtlığı bazı duygusal hayalkırıklıklarına açık olacağımızı anlatıyor. Yeni fırsatlar, seçenekler karşımıza gelirken diğer yandan hayalkırıklıklarına, fedakarlıklara açık olacağız. Kafamızı net tutumalı, sorumluluklarımızın üzerine düşmeli, agresif tutumlardan kaçınmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Ailenize düşkünsünüz ama onlar için aşırı endişelenmeleri bir kenara bırakmalısınız. Bu sene, hayatınız bayağı bir hızlanabilir. Karşı cinsle ilişkilerinize dkkat edin. Beklenmedik fikirler size hiç ummadığınız kapıları aralayabilir.

Koç Burcu: Dolunay, sağlığınızı ve günlük beslenme alışkanlıklarınızı tetikleyebilir. Günlük iş hayatınızın akışındaki değişimler sizi ruhen zorlayabilir. Uykusuzluk, tedirginlik, endişelerden uzak durmalısınız. Bir yandan da iş hayatınızda, günlük iş akışınızın düzeninde değişimler oluşabilir.

Boğa Burcu: Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarda tanışacağınız veya tanışmış olduğunuz bir insanla kendinizi aşkın ortasında bulabilirsiniz. Bu dolunay özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Hislerinizden emin olun.

İkizler Burcu: Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu dolunay, kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasındaki konular önem kazanabilir.

Yengeç Burcu: Dolunay, yakın çevrenize dikkat çekecek. Uzun ve geniş vadeli konularla ilgilenirken daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylarla ilgileneceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar bu dolunayda karşınıza gelebilir.

Aslan Burcu: Dolunay’la birlikte elinize para geçebilir. Tam da aile hayatınız için yapacaklarınızı devreye sokmuşken, bu dolunay parasal konularda size destek atacak. Parasal dengenizi, harcamalarınızı, getirilerinizi bu dolunayda dengede tutmalısınız.

Başak Burcu: Dolunay, kişisel hayatınız için vereceğiniz önemli kararları gündeme getirebilir. Özel ilişkilerinize odaklı olduğunuz bu dönemde Dolunayla birlikte ilginizi kendinize, yapacaklarınıza, girişimlerinize, fiziki sağlığınızla ilgili konulara kaydırabilirsiniz.

Terazi Burcu: Dolunay, stresinizi arttırabilir. Bir olayın iç yüzüyle veya kadersel bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Belki de canınızı sıkan fedakarlıklarınızın ve iyiliklerinizin size dönüş şekli olabilir. Olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin ve bu dolunayda sağlığınıza da dikkat edin.

Akrep Burcu: Dolunayda, sosyal çevrenizdeki hareketliliğin hayatınıza yandığını göreceksiniz. Bu Dolunayda arkadaş ilişkilerinizde bazı kararlar ve sonuçlar almaya yatkın olabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde hassaslıklar oluşabilir. Maddi konularda para harcamalarınız üzerinizde gerginlik yaratabilir,

Yay Burcu: Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda hassas ve hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ailenize ve kendi iç dünyanıza odaklandığınız bu dönemde önemli işler için harekete geçebilirsiniz. Aileniz ve işiniz arasındaki ince çizgiyi ve dengeyi sağlamaya çalışın.

Oğlak Burcu: Dolunay zamanında bir seyahat, iş fırsatı, tatil imkanı ortaya çıkabilir. Bir kurs veya uzun zamandır istediğiniz bir seminer, geleceğe yönelik bir adım ilginizi büyük konulara ve olaylara kaydırmanıza neden olacak. Uzak yerlerde bulunan akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.

Kova Burcu: Dolunay ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki maddi değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bir miras, borç, ödeme, sigorta veya vergi işleriyle uğraşabilir veya kredi ödemeniz varsa onunla ilgili konuların öne çıktığını görebilirsiniz.

Balık Burcu: Dolunayla birlikte dikkatinizi özel hayatınıza çeviriyorsunuz. Birkaç gün boyunca ikili ilişkilerinizde, özel hayatınızda önemli kararlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanın hayatına göre davranabilir veya yeni bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Taşınmayla ilgili konular öne çıkabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR