Bugün şans, neşe ve bolluk gezegeni Jüpiter gerilemeye başlıyor. Temmuz ayına kadar bu sene bize şans verdiği alanlarda bazı engeller, yavaşlamalar ve sorunlar oluşabilir. Karşımıza gelen fırsatları gerektiği gibi değerlendirip, değerlendiremediğimizi sorgulayabiliriz. Bu dönemde bir sorunla karşılaşırsak durumları iyice gözlemleyip, hatalarımızı bulup Jüpiter düzeldiği zaman harekete geçmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tatlı, neşeli, sezgili, duygusal ,hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Duygularınızı zaman zaman kontrol etmeniz zor görünüyor. Çabuk galeyana geliyor, sonradan vazgeçiyorsunuz. Sizi harekete geçirecek ortam ve insanlardan faydalanmalısınız. Bu sene, hayatın size önemli fırsatlar verdiğini göreceksiniz. Yılın 2. Yarısında şansınız yükseliyor.

Koç Burcu: Bugün itibarıyla Jüpiter geriliyor. Ortak parasal işlerinizde bu tarih sonrasında işler yavaş ilerleyebilir. Bazı engeller, ertelenmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde yolunda gitmeyen size zorluk çıkaran konuları farketmeye çalışmalısınız.

Boğa Burcu: Jüpiter geriliyor. Özel ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde karşınıza gelmiş olan fırsatları gözden geçirebilirsiniz, bu alanlarınızda hızlı ilerleyen işlerinizde bazı yavaşlamalar, engeller ve sıkıntılarla karşılaşırsanız bazı konular henüz oturmamış anlamına gelebilir.

İkizler Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda karşınız gelecek olan fırsatlarda yavaşlamalar oluşabilir. Bazı işlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşırsanız hatalarınızı farketmeye çalışın. Yine birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda, çocuk oluşumlarınızda, kreatif işlerinizde Jüpiter’in gerilemesi bu alanları gözden geçirmenizi sağlayacak. İşlerinizde yavaşlamalar, engeller yaşarsanız hatalarınızı farkedin, jüpiter tekrar düzeldiğinde artık herşeyi daha rahat görüyor olacaksınız.

Aslan Burcu: Ev ve aile alanlarınızda bolluğu, bereketi ve şansları arttıran Jüpiter’in gerilemesi hızlı gelişen olaylarda gözden kaçırdıklarınızı size gösterecek. Birkaç ay boyunca bu alandaki işlerinizde yavaşlamalar ve ertelenmeler oluşursa bu etkileri göz ardı etmeyin.

Başak Burcu: İletişim alanlarınızda gerilemeye başlayacak olan Jüpiter, birkaç ay boyunca karşınıza getirdiği fırsatları size sorgulatabilir veya gözden geçirmenizi sağlayabilir. Bu dönemde yapacağınız işlerde artıları, eksileri iyi değerlendirin.

Terazi Burcu: Jüpiter para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Hızlı ve güzel gelişmelerde, ticari ve parasal işlerinizde bazı ufak tefek sorunlar, engeller karşınıza gelebilir. Jüpiter gerilerken gözden kaçırdığınız olasılıkları ve olayları farkedebilirsiniz.

Akrep Burcu: Kişisel hayatınız için bu sene size fırsat sunan Jüpiter gerilemesi, hızlı attığınız adımlarınızın ne kadar destekli ve doğru olduğunu yaşayacağınız olaylarla size gösterebilir. Birkaç ay boyunca şanslarınızda bazı azalmalar olursa bu sizi üzmesin, gözden kaçırdıklarınızı bulun.

Yay Burcu: Birkaç ay boyunca kendinizde ve ruhunuzda değiştirdiğiniz konularda başarılı olmak kolay olmayacak. Değişimlerinizi ve bu değişimlerin karşınıza getirdiği sonuçları sorgulayabilirsiniz. En azından daha önceden ruhen rahatlıkla attığınız adımları sürdürme konusunda istikrarsızlıklar olabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizde büyük değişimler ve şanslar sağlayan Jüpiter gerilemeye başlıyor. Şimdi bu değişimleri gözden geçirmenin ve sindirmenin zamanı. Hızlı giden işlerinizde birkaç ay boyunca daha yavaş ilerleyebilirsiniz, ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.

Kova Burcu: Kariyer alanlarınızda Temmuz ayına kadar bazı yavaşlamalar, sorunlar oluşursa, hızlanmanız gereken yerlerde hayat sizi durduruyorsa, işlerinizi iyi gözlemlemeli, değişmesi gereken konuları farketmeli, jüpiter yeniden düzeldiğinde tüm bu gördüklerinizi uygulamalısınız.

Balık Burcu: Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda bu tarihten sonra biraz yavaşlamalar oluşabilir. Bazı hızlı başlayan işlerinizde aksilikler ve sorunlarla karşılaşırsanız hatalarınızı görmeli, farketmeli, onları yeniden yapılandırmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR