Bugün güneş koç burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde cesur, atak, lider, sosyal ve güçlü taraflarımızı ortaya çıkarabilir. Hayat enerjimiz yükselecek ve kendimizi oldukça sağlıklı hissedebiliriz. Aşağıdaki yorumlar güneşin bir ay boyunca sizi hangi alanlarda etkilediğine dair yazılmıştır. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyunuz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çok yönlü, konuşmacı, üretken, yetenekli, duygusal bir insansınız. Size uygun bir kariyer ve iş seçmezseniz hayat boyu mutsuz olursunuz. Duygusal yönünüzü kontrol edebilirseniz iş yaşantınızda büyük başarılara imza atabilirsiniz. Bu sene, kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Önemli anlaşmalar oluşabilir.

Koç Burcu: Bugün itibariyla, 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Boğa Burcu: Güneş,1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız.

İkizler Burcu: Bugün itibariyla güneş 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize neden olacak. Bu alanda bu ay içerisinde önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün itibariyla kendinizi , kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Herşeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

Aslan Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak. Kendinizi gelişitireceksiniz.

Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi,ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak. Kendinizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak.

Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız.

Yay Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi,aşk hayatınızda,özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde ölçülü bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün güneş koç burcuna geçecek. Bu bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.

Kova Burcu: Güneş, 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermenize neden olacak.Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR