Bugün Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; mutlu, sevgi dolu, sezgili bir insansınız. Yaşamda her zaman iyi ve güzel şeyler sizi bulur. Doğa sevginiz nedeniyle hayatınızın belli bölümünü size keyif verecek yerlerde geçirmek istersiniz. Bu sene, hayatınızı iyi koordine etmelisiniz, o zaman istediğiniz şartlar karşınıza gelebilir.

Koç Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız enerjilerle gezmek, dolaşmak ve değişik yer ve ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Hayattan aldığınız keyif ve maddi konulardaki olumlu durumlar etrafınıza pembe gözlüklerle bakmanıza neden olacak. Yakın çevrenizle aynı fikirde olmayacaksınız.

Boğa Burcu: Değişik fikir ve olaylar ilk başta üzerinizde gerginliklere neden oluyor. Sebebini bilmeseniz bile kontrol edemediğiniz şeyleri sevmiyorsunuz. Bugün hayat hakkında gizemli ve bilinmeyen şeyler ilginizi fazlasıyla çekebilir. Ortaklaşa para konuları üzerine eğilebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün kendinizi partneriniz veya sevdiğiniz insan gözünden görmeyi isteyeceksiniz. Duygularınızı ve gerçek düşüncelerinizi ona açmanız zor gibi gözükse de davranışlarınızla düşüncelerinizi ona aktarabilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatsınız.

Yengeç Burcu: İş ve hizmet hayatınızı düzene koymadığınız vakit aklınız hep tamamlayamadığınız işlerde kalıyor. Bugün iş konusunda kendinizi iyi hissetmeniz mümkün.Yalnızsanız bu konulara eğilebilir, değilseniz sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda istediğiniz sonuçları karşı taraftan görüyor olmanız keyfinize keyif katıyor. Sevgiliniz bugün sizin yaptığınız planlara harfiyen uyacak. Kendinizi ön plana çıkaran oluşumlara bayılıyorsunuz. Anlaşmazlıklar karşısında anlayışı elden bırakmayın.

Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda bugün istediğiniz destek ve ilgiyi görmeniz mümkün. Düşünceleriniz gidip geliyor ve siz bazı şeylerin anlamını tam olarak anlayamıyorsunuz. Bu kadar düşünmeyin, sadece olayları geldiği gibi yaşamasını öğrenin.

Terazi Burcu: Özgür ve meraklı iletişiminizle yakın çevrenizin ve sevdiğiniz insanın gözbebeğisiniz. Anlayışlı tavırlarınızda bazen aşırıya kaçtığınızı sizde farkediyorsunuz. Asıl olay kendi istediklerinizi karşı tarafa dürüstçe aktarabilmek ve dengeyi sağlamak, bunu unutmayın.

Akrep Burcu: Bugün yaptıklarınızın karşılığında sahip olduklarınız size kendinizi iyi hissettirecek. Herşey çok güzel olsun diye uğraşmış olabilirsiniz.


Yaptıklarınız değil, yapacaklarınız bundan sonra daha önemli olmalı. Alışverişlerinizi dengede tutmaya çalışın.

Yay Burcu: Kişisel yaşantınızla, aşk hayatınız birbirine geçmiş durumda. Bugün özellikle olumlu etkiler altına girebilirsiniz. Konu aşk olunca çevrenizdekileri dinlemeyi pek beceremiyorsunuz bu yüzden ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.


Oğlak Burcu: Bugün evinizde ve ailenizle birlikteyken kendinizi iyi hissedeceksiniz.Yaratıcıkla ilgili işleriniz varsa güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Biraz kabuğunuzdan çıkıp etrafınızdaki güzellikleri keşfetmenin vakti geldi.

Kova Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle bugün iletişiminiz hızlanıyor. Yakın çevrenizi iyi koordine ederek bir taşla iki kuş vurabilir, görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Zamanınızı her konuda iyi kullanmanız gereken bir dönem içindesiniz..

Balık Burcu: Hayatınızdaki gelişmelerin etkisiyle bugün dış ortam ve mekanlarda bulunmayı ve gezmeyi tercih edeceksiniz. Üzerinizde gayet olumlu enerjileri çekebilirsiniz. Çevrenizdekilerin gönlünü almayı iyi beceriyorsunuz. Çalışıyorsanız kendinizi ortaya koyacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR