Bugün ve yarın akşama kadar Ay Yengeç burcunda dolaşıyor. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma iç güdüsü daha çok ön planda olabilir. Duygularımızın en yoğun yaşanacağı zamanlar içindeyiz. Duygusal anlamda fedakarca davranışlarda bulunabiliriz. Ay yengeç burcundayken sevgilimizle ya da eşimizle romantik saatler geçirebiliriz. Ancak duygusallığın verdiği hassasiyetle, alınganlığa karşı dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; azimli, sabırlı, özenli, iradeli, ne istediğini bilen bir insansınız. Sanata karşı özel yetenekleriniz var. Saygın ve etkili bir çevreniz var ve dostlarınız size çok bağlı. Yaşamda bir çok konuda şansınız yüksek olacak ve pek çok kez önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, özel hayatınızda daha rahat hareket edeceksiniz.

Koç Burcu: Bugün, tamamen ailevi olaylar çevrenizde yer edecek. Güvenliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Maddi konularda yapmanız gerekenler bu aralar kafanızı odukça kurcalıyor ama bu alanlardaki güzel teklifler sizi mutlu edebilir.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan bağlantılarınız devrede olurken, çevrenizdeki insanları korumak ve onlara adeta kol kanat germek gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz gel gitli olmasına karşın, bugün eğlenceli ve keyiflisiniz.

İkizler Burcu: Maddi konularda anaç ve herkesi kollayan taraflarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Enerjinizi hala tam anlamıyla ortaya koyamıyorsunuz ama geri planda durmanın faydalarını da görüyorsunuz. İç sesiniz sizi doğru yönlendirecek.

Yengeç Burcu: Gün içinde, kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız. Hızlı akan bir sosyal çevre ağınız var ve bugün duyacaklarınız sizi mutlu edebilir. Birden fazla işle ilgilenmek, hareketliliğinizi artıracak. Mantığınızı iyi kullanın.

Aslan Burcu: Kariyer hayatınızın hızlandığı bu dönem, kendi ruhunuza vakit ayırmak derdinde olabilirsiniz. Kendinizi göstereceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda bazı görüşlerin sizi hemen aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Başak Burcu: Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla buluşacak veya enerjinizi grupsal ortamlarda harcayacaksınız. Gireceğiniz ortamlar veya katılacağınız yerler, özel hayatınızda bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

Terazi Burcu: Bugün koşturmalarınız ve yoğunluğunuz fazla olabilir. Temponuzun giderek arttığını göreceksiniz. Toplumsal konulara ilginiz artabilir. İlişkilerinizde başkalarından istediğiniz desteği ve yardımı alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, dış ortamlarda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bazı konularda düşünceleriniz sizi zorlayabilir. Bu aralar olaylara daha geniş bir açıdan bakmaya ihtiyacınız var, başkalarından onay almak istiyorsunuz.

Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız, ödemeler, bütçe hesaplamalarınız devrede olabilir. Daha çok düşüncelerinizi kendinize saklayacak ve hayata değişik bir açıdan bakarak yaklaşacaksınız. İş alanlarınızda beklentileriniz sizi mutlu ediyor.

Oğlak Burcu: Ortaklı işlerinizde ortağınızın şartlarına göre hareket edebilirsiniz. Ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın istekleri ön planda olacak. Sevdiğinizle fikirsel takışmalara dikkat edin. Onun dışında hayata aşkla yaklaşacaksınız.

Kova Burcu: Bugün, tamamlanması ve bitirilmesi gereken işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yine sağlığınızla, beslenme düzeninizle ilgili konularda gündeminizde olabilir. Aile ortamlarınızda yakalayacağınız huzur sizi yeniliyor.

Balık Burcu: Bugün, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgileneceksiniz. Yine eğlence, spora dayalı aktiviteler içinde olabilirsiniz. Harcamalarınız gün içinde sizi sinirlendirse bile özel hayatınızdaki mutluluk herşeyi geride bırakmanıza neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR