Bugün gökyüzünde etkin olan venüs- neptün üçgeniyle, özel ilişkilerimizde fedakar, romantik ve yaratıcı etkiler altında olabiliriz. Başkalarını kendimizden daha fazla düşünebiliriz. İnsancıl etkilerimiz yüksek olacak. Kuracağımız ilişkiler birkaç gündür yaşadığımız sorunları daha kolay aşmamıza yardımcı olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü, girişken, inatçı, etkileyici bir kişiliğe sahipsiniz. Aslında başkalarının düşüncelerini ve yaptıkları işi etkileyebilecek bir gücünüz var. İnsanlar sizden kolaylıkla etkileniyor. Bu sene, güçlü inancınızla istediğiniz birçok koşula sahip olacaksınız.

Koç Burcu: Ev ve aile hayatınızda yaratıcılığınız ve fedakarlıklarınız ön planda olacak. Sevdiklerinize mutlu ve istekle yaklaşacağınız ve onlar için bir çok şeyi göze alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, grupsal çalışmalarınızda çevrenizdeki insanlara yardım etmek, onlar için harekete geçmek önemli olacak. Yaratıcılığınız yüksek çalışabilir, sevdikleriniz için fedakarlıklar yapmaktan çekinmeyebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularda şanslı ve bir o kadar yaratıcı etkilerinizin devreye gireceğini söylebilirim. İş alanlarınızda başkalarına yaptığınız yardımların sonuçlarını maddi olarak görebilirsiniz. Parasal konularda yapmanız gerekenler öne çıkabilir.

Yengeç Burcu: Bugün kişisel alanlarınızı geliştirecek ve ileriye taşıyacak, değişik ortamlar, yaratıcılığınızı körükleyebilir. Daha az tanıdığınız insanlardan hayatınıza dair güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda yapmanız gerekenlere eğilmelisiniz.

Aslan Burcu: Bugün sevdiklerinize her konuda yardım etme, dua etme gibi etkileriniz yüksek olacak. Bir şeyi içinizden isteyecek, sonrada olduğuna şahit olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işi olanlar için harika bir gün olabilir. Tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız.

Başak Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın yeni projeler adına ya da ilişkiniz adına size yardım ettiğini görmeniz hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceğiniz bir gün olacak. Sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda yardım ettiğiniz kişilerin, kariyeriniz ve işleriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Yardımsever etkilerle oldukça yaratıcı ve verimli zamanlar sizi bekliyor. Aile hayatınız ve önemli başka işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

Akrep Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz devrede olurken, uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli kişiler devreye girebilir, bir seyahat gündeme gelebilir.

Yay Burcu: Cumartesi günü ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ve aile ortamlarınıza olumlu yansıyacak. Ailenize ve büyüklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Paraya dayalı işlerinizde tamamlanması gerekenlere eğilin.

Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınızdaki güçlü ilişkileriniz, yakın çevrenizdeki insanlarla keyifli bir iletişim kurmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden özel hayatınıza dair destekler alacaksınız. Sabahtan alacağınız kararları öğleden sonra değiştirebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün iş ilişkileriniz size parasal olarak geri dönebilir. Yaptığınız her tür yardımın ve fedakarlığın karşılığını alabilirsiniz. İstediğiniz sonuçları almak inanın çok kolay olacak. Sabah saatlerinde üzerinizde hissettiğiniz gerginlikler öğleden sonra geride kalacak.

Balık Burcu: Bu Cumartesi aşk hayatınızda oldukça yaratıcı ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Aşk hayatınız için kendi hayatınızdan fedakarlıklarda bulunabilir ve bunu büyük bir mutlulukla yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber alacağınız kararları iyice düşünmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR