Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz. Lider yönlerimizle agresif etkilerden uzak duralım. Sakarlıklara, düşmelere ve çarpmalara dikkat edelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; olumsuz düşünce yapınızı geride bırakmalısınız. Çok arkadaşınız var, çekiciliğiniz sayesinde arkadaş ve dost ortamınızdan fayda göreceksiniz.Yalnız toplumsal olaylara karşı ilginiz çok fazla ve sinirleriniz bu konuda kolay yıpranabilir. Bu sene, çevrenizden fayda sağlayacaksınız.

Koç Burcu: Bugün kendi istekleriniz ve aile ortamlarınız arasında duygusal gitgeller oluşabilir. Mantığınızı ve duygularınızı dengelemeniz önemli olacak. Yapacağınız işlerinizi istekli ve rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Boğa Burcu: Gün içinde ortak parasal konularda daha mantıklı ve ekonomik davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim halinde olacağınız insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir, tepkilerinizi iyi kontrol edin.

İkizler Burcu: Ortak yapılacak planlarda bugün sorumlulukla ve istekle hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilir, iş hayatınızdaki konuları konuşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınız ve mantığınız arasında köprü kurmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde mantığınız öne çıkabilir. Yapmanız gereken işlerinizi sorumluluklarınızı tamamlayabilirsiniz. Akşam ve gece saatlerinde istekleriniz arasındaki gitgelleri iyi dengeleyin.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz ve çocuğunuzla dış ortamlarda vakit geçirmek, onlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde yalnız kalmak, dinlenmek ve ortamlarda bulunmak arasında gidip gelebilirsiniz.

Başak Burcu: Ortak parasal konular önem kazanırken, bulunacağınız ortamlarda parasal konularda gitgelleriniz olabilir. Etrafınızda hızlı olup biten olayları bugün farklı gözlerle görebilir, hayatı anlamlandırmaya çalışabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün gün içinde sevdiğiniz insanın istekleri ve kendi istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde iyimserlik ve çoşku ön planda olurken akşam saatlerinde gerginliklere ve sabırsızlıklara dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu: Günlük hayatınızda hızlı ve sorumlulukla ilerleyeceksiniz. Öğleden sonra, akşam saatlerinde gerginlikleriniz artabilir. Başkaları için yapmanız gerekenleri kafanızda büyütebilirsiniz. Kendinizi önemseyin.

Akrep Burcu: Keyifli, hızlı gelişmelerin yaşanacağı bugün sizi zorlayan ruh halinizden çıkmanız çok önemli, hayata daha umut ve keyifle yaklaşmalısınız. Değişik ortamlardaki konuşmalar hoşunuza gidecek. Gece saatlerinde gerilime dikkat.

Oğlak Burcu: Aile hayatınızda eviniz için yapmanız gereken işlerinizi sabah saatlerinde halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Mantığınız ve duygularınız arasındaki bocalamaları dengeye oturtun.

Kova Burcu: Bugün, kısa vadeli planlar sizi heyecanlandırabilir ama yapmanız gereken işleriniz akşam saatlerinde sizi zorlayacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar olayları rahat çözümlemenize neden olabilir.

Balık Burcu: Sevdiğinizi veya varsa çocuğunuzu bazen gereksiz zorluyorsunuz. Bugün yapacağınız işlerinizi hallettikten sonra keyfinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilimlere dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR