Bugün Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel anlamda; ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. Bugün ilişkilerimizde sevecen ve anlayışlı yapımızla hayata daha kolay sarılabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, zeki, eleştirel, entelektüel, güçlü bir insansınız. Güçlü sezgileriniz, bir zorlukla karşılaştığınızda her zaman size yol gösterecek. Ateşli karakterinizle sabırsızlık etmemeli ve sizi geliştirecek işlerde yolunuzu çizmelisiniz. Kaygılarınızdan sıyrılmaya çalışın. Bu sene, şansınızı kendiniz yaratacak, sorunlarınıza çözümler üreteceksiniz.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda önemli çözümler ve işler karşınıza gelebilir. Attığınız adımlarda doğru bir şekilde desteklendiğinizi bilmelisiniz. Ortak para mevzularına eğilebilir, vaktinizi gizemli konulara harcayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün iş ve aşk hayatınızda olumlu adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda kolay sinirlenmelere açık olsanız bile, kalabalık yerlerde, sosyal ortamlarda kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz.

İkizler Burcu: Özel alanlarınızda destekleyen planlar ve adımlar tatmin duygunuzu arttırabilir. Yapılması gereken işlerinize odaklanacak, yakın çevrenizin işleriyle haşır neşir olacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün yerine getirdiğiniz sorumluluklar aile hayatınızda kendinizi iyi hissettirecek. Aşk hayatınız ve eğlenceli konulara yapacağınız harcamalara vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmeye çalışın.

Aslan Burcu: Aile ve ev hayatınızda bugün bazı olaylar sizi çabuk harekete geçirebilir. Duygu zenginliğinizin yüksek olması sevdiklerinize karşı daha korumacı bir yaklaşım sergilemenize neden olabilir.

Başak Burcu: Aile sorumluluklarınız parasal konularla destekleniyor. İletişime dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel alanlarınızda duygusal olarak sevdiğinizle anlaşmaya, desteğe ihtiyacınız olabilir.

Terazi Burcu: Büyük planlarınızın işlediğini görmek sizi mutlu edebilir. Hayat adımlarınızda kalıcı ve uzun vadeli işleriniz devreye girecek. Parasal konularda ne yapılması gerektiğini bileceksiniz.

Akrep Burcu: Kişisel görüşleriniz, duygusal yönleriniz bugün daha önem kazanırken, sevdiğiniz insanlardan hayatınızı geliştirecek güzel adımlar karşınıza gelebilir. Sevildiğinizi ve sayıldığınızı görün.

Yay Burcu: Hayatınız adına üstlendiğiniz sorumlulukları, sosyal çevrenizdeki insanları işin içine katarak daha kalıcı noktalara taşımanız kaçınılmaz. Sadece olayları bu birkaç gün gözünüzde büyütmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün uzun vadeli planlarınızda hayat sizi destekleyecek. Kariyerinizdeki güzel oluşumların gelecek adına daha iyi bir noktaya taşındığını göreceksiniz. Sosyal çevrenizdeki insanların bunda etkisi büyük olabilir.

Kova Burcu: Bugün onay almak istediğiniz işlerinizde ve konularda desteklendiğinizi göreceksiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınız yüksek.

Balık Burcu: Hayatınıza yeni kararları sokacak, iş hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğine dair önünüzdeki dönemi düzenleyip, planlar yapacaksınız. Öğrenmeye hevesiniz büyük ve farklı insanlara danışabilirsiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR