Bugün ve yarın Ay Koç burcunda dolaşıyor. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. İşler istediğimiz gibi gitmezse kaprisli, inatçı, aceleci olabiliriz. Beslenmede protein ön plana geçebilir. Sportif faaliyetlerde bulunmak, işimizde liderliğimizi ön plana çıkarmak isteyebiliriz. Başağrılarına bu bir iki gün dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayat boyu başarılarınız duygusal ilişkilerinizden ve etkili dostluklarınız gelecek. Şanslı bir insansınız ve insanlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Karşı cinse ilginiz yüksek ve hep duygularınızın peşinden gitmeye müsaitsiniz. Bu sene, sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Koç Burcu: Bugün gün içinde seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde değişik ve farklı şansları karşınıza getirebilir. Sizi değiştiren, eğlenceli kılan konulara ve insanlara meyilli olabilirsiniz. Canınızın istediğini yapacaksınız.

Boğa Burcu: Derinden giden ve hayatınızı değiştirecek konu ve olaylar bugünlerde sizi heyecanlandırabilir. Sosyal çevrenizde yaşadığınız konuları bugün daha etraflıca düşünmek isteyebilirsiniz. Olayları gözlemleyeceksiniz.

İkizler Burcu: Sosyal ilişkilerinizdeki değişimler, sizi heyecanlandıran konular özel hayatınızı da harekete geçiriyor. Ortaklaşa yapacağınız işlerde fırsatlarınız yüksek. Kariyerinizdeki olayları bugün arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızdaki girişimleriniz, kariyerinizi ve bu alandaki değişimleri hızlandırabilir. Fikirsel olarak bazı şeyleri kafanızda oturtamıyorsunuz, bunları etrafınızdakilerle konuşmaya ve bir çözüm bulmaya ihtiyacınız var.

Aslan Burcu: Oldukça hareketlisiniz ve konu seyahat, gezme olunca sizi kimse tutamaz. Eğitime dayalı konularda da enerjiniz hızlı çalışıyor. Maddi konularda yaşadığınız bazı gelişmeleri değişik yerlere giderek üzerinizden atacaksınız.

Başak Burcu: Özel hayatınızda yaşadıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Bir yandan da kafanızda oluşturduğunuz planları bugünlerde uygulamak için gerekli enerjiyi çok rahat sağlayacaksınız. Maddi konular sizi harekete geçirebilir.

Terazi Burcu: Günlük hayatınızın akışındaki gelişmeleri partnerinizle paylaşabilir, karşı taraftan bir çözüm bekleyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sizi harekete geçirecek, kısa vadeli planlar, yolculuklar oluşabilir.

Akrep Burcu: Bugün depoladığınız enerjiyle günlük işlerinizi nasıl bir düzene oturtacağınız konusunda heyecanlısınız. Maddi konulardaki gelişmeler sizi harekete geçirebilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Yay Burcu: Gün içinde sizi harekete geçiren sanatsal konu ve olaylar, yaşadığınız sıkıntıları unutturabilir ya da hayatınızda etkili bir insandan değiştirmeniz gereken konularla ilgili önemli yardımlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aile hayatınızdaki insandan istediğiniz yardımı, yapmak istedikleriniz konusunda sizi harekete geçirecek eylemleri bulabilirsiniz. Yakın çevrenizde olup bitenleri, düşüncelerinizi masaya yatırma zamanınız geldi.

Kova Burcu: İletişimsel becerileriniz, aktiviteleriniz artmaya başlarken sizi heyecanlandıracak işlerin peşindesiniz. Maddi konularda yaşadığınız sıkışmaları kendinize eğlenceli alanlar yaratarak ya da yakın çevrenizle faaliyetler içine girerek atlatabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, harekete geçtiğiniz konularda maddi olarak güzel seçenekler karşınıza gelebilir. Hayata keyifle ve esnek bakıyor olmanız, sıkıntı yaşadığınız işleri de düzeltebileceğiniz anlamına geliyor.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR