Bugün itibarıyla mars yay burcuna geçecek. 2 ay boyunca enerjimizi yeni yerler, kültürler ve tanımadığımız insanların konularına harcayabiliriz. Mars ateşli bir burç olan yay da olacağı için bu dönem ateşli hastalıklar, bacak, baldır sorunlarımız ortaya çıkabilir. Acele etmekten ve bunun sonucunda oluşacak sakarlıklardan korunmamız gerekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişken, hırslı, yetenekli, değişken, aktif bir insansınız. Girişkenliğiniz ve insanları konuşmanızla ikna etme gücünüz şansınızı politikada denemenize neden olabilir. İş hayatınızda ortaklı işleriniz varsa dikkatli ve uyanık olmalısınız. Bu sene, bir çok açıdan kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Önemli bir anlaşma yeniyıl sonrası devreye girebilir.




Koç Burcu: 2 ay boyunca rahat hareket etme, istediğiniz konulara odaklanma, yabancı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: 2 ay boyunca ortaklaşa gelirler evinizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta alanında enerjinizi harcayacaksınız. Yine tehlikeli her tür aktivitelerden uzak durmalı ve acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizdedolaşacak. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.




Yengeç Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. çalışma koşullarınızda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yine bu dönem ateşli hastalıklara, karşı dikkatli olmalısınız.




Aslan Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ego savaşlarına ve ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız.




Başak Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya başlayacak. Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla, aile bireyleriyle bir takım tartışmalar görülebilir, evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Terazi Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlayacak. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir.




Akrep Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Mars harcatmayı sevdiğinden özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artacak.




Yay Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin kişisel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve isteksizlik, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz




Oğlak Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Kova Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.




Balık Burcu: Mars 2 ay boyunca sizin iş ve kariyer alanınızda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR