Pazar günü, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı,vtüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, sinirli, kolay etkilenen, keyfi seven, ticaretten anlayan bir insansınız. Yabancı yerler görmeyi ve seyahat etmeyi seviyorsunuz. Kendinize has bir felsefeniz var ve bunu hayatınıza uygulamayı seviyorsunuz. Kolay gibi gözüken yapınız aslında çok çeşitli. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeli, aşırı savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda sevgi ve şefkat göstermek veya karşıdan aynı şeyi beklemek ihtiyacında olabilirsiniz. Biraz düşünmeli ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.


İlişkilerinizdeki sorun ve problemleri ancak böyle çözebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün yakın çevrenizde temas halinde olduğunuz kişilere şefkatli ve anaç tavırlarınız olabilir. Kardeşlerinizin veya akrabalarınızın ihtiyaçlarına bir ebeveyn gibi yaklaşabilirsiniz. Kısa bilgilere ve yüzeysel sohbetlere ihtiyacınız var.




İkizler Burcu: Bugün maddi konularda ve çevrenize yapacağınız yardımlarda şefkatli yanlarınız ortaya çıkacak. Yapacağınız hesaplarda fazla açıldığınızı görebilir ve planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda ve aile ortamınızda bir takım sorunlarınız olsa da gün içinde kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ufak tefek şeyleri fazla büyütmemeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugün geçmiş konular gözünüzün önünden akıp gidebilir. Uzaklara dalıp, geçmişte yaptıklarınızı düşüneceksiniz. İş hayatınızda zorlandığınız konuları kafanızda fazla büyütmemeli ve gücünüzü iyi olduğunuz noktalarda toplamalısınız.




Başak Burcu: Bugün katılacağınız organizasyonlarda veya davetlerde hisleriniz kuvvetli olacak ve bir arada olacağınız arkadaşlarınıza şefkatli ve anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tanışacağınız insanlar size yeni iş kapıları aralayabilirler.




Terazi Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz. Evinizdeki gücü iş ortamlarınıza kanalize etmeniz başarınızı arttırabilir. Siz kendinizi sevdikçe ve değer verdikçe karşı taraftan da değer göreceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün tanımadığınız ortam ve yerlerde bulunmaktan zevk alabilir, kafanızı fazla meşgul etmeyecek işlere yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizle uğraşmak sizi zorlayacağından, kafanıza göre hareket etmek isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün ortaklaşa maddi konular gündeminizde olacak. Sevdiğiniz insan veya eşinizin maddi durumuyla bir hareket etmek isteyebilirsiniz. Üzerinizde aşırı bir tedirginlik hali olabilir. Biraz sakin olun.




Oğlak Burcu: Bugün sevdiğiniz insana veya beraber iş yaptığınız insanlara karşı anaç ve şefkatli tavırlar sergileyebilirsiniz. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde karşı tarafın çaktırmadan sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.




Kova Burcu: Bugün fazlasıyla duygusal olabilir, bir arada olduğunuz insanlara karşı anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Oldukça aktif bir dönemde olmanıza rağmen hala üzerinizde bir takım tatminsizlikler bulunuyor.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı korumacı ve kollayıcı yönleriniz ön plana çıkacak. Hayata sevgiyle bakmasını bileceksiniz. Hızlı çalışma temponuzdan arta kalan zamanlarda sevdiğiniz kişilere daha fazla vakit ayırmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR