Bugün göküyüzünde venüs- mars sekstili yaşanacak. Karşı cinsle çok iyi anlaşacağız ve birbirimize destek olacağız. Hayatımızda kimse yoksa bir insanla tanışma, bir araya gelme, elektriklenme etkilerine sahip olabiliriz. Bugün öğleden sonra saat 16:00’ya kadar ay boşlukta olacak. Önemli kararları bu saatten sonraya bırakalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, değişken, ne yapacağı belli olmayan, mutlu bir insansınız. Çok güçlü donanımlara sahip olduğunuz halde, değişkenliğinizle çok çabuk yön değiştiriyor ve iş hayatınızda zorlanıyorsunuz. Size yardım eden gizli insanlar sayesinde yapacaklarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bu sene, özel hayatınızda şanslı etkileriniz olacak. Yılın 2. yarısı şansınız artmaya başlıyor.




Koç Burcu: İş alanlarınızda mutlu ve huzurlu yapınızla hareket edeceksiniz. Karşı cinsle anlaşmak kolay olabilir. Öğleden sonra ilginizi ev ve aile alanlarınıza çevirebilirsiniz. Önsezileriniz bugün kuvvetli.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla dış ortamlarda huzurlu ve mutlu olacaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde şanslı etkileriniz devrede. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde keyif için para harcayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki olumlu ilişkileriniz sonucunda elinize bir para geçebilir. Karşı cinsten yardım göreceksiniz. Öğleden sonraya kadar daha sizi eğlendirecek ve keyif verecek işlerin peşine düşmelisiniz.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Bekar olanlar sevdikleri insanla ilişkilerinin gelişeceği bir dönem içinde olacaklar. Tabii ısrar ve baskısan uzak durmanız gerekiyor. Kendinizi dinleyeceksiniz.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınızın düzeniyle ilgili konularda, evden idare edeceğiniz işlerinizde şanslı etkiler altında olacaksınız.Sosyal çevrenizle geçireceğiniz saatler sonrasında yerini derin düşüncelere bırakabilir.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz veya hoşlandığınız insanla güzel enerjiler altındasınız. Hayatınızda biri yoksa, bu günlerde isteyecek ve aşkı arzulayacaksınız. Karşı cinsle anlaşmak kolay olacak.Keyifli ortamlarda bulunacaksınız.




Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınıza bağlı para harcamalarınızda güzel bir gün.Yine bir ev alım, satım işiniz varsa karşı cinsten destek görebilirsiniz. Tam da haftasonu geliyor, rahatlamak lazım derken, kendinizi hızlı bir tempo içinde bulabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizde, iletişim halinde olacağınız karşı cinsle iyi anlaşacaksınız. Etrafınızda olan bir insanla aranızda güzel bir elektrik oluşabilir. Öğleden sonra değişik ortamlar ve yerlerde bulunmak ağır basabilir.




Yay Burcu: Beklenmedik yerlerden alacağınız destekle güzel para getirilerine sahip olabilir veya böyle bir projenin içinde yer alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yuvanızda mutlusunuz. Ortak para harcamalarınız haftasonu devrede olacak.




Oğlak Burcu: Bir arkadaşınızla aranızda güzel bir çekim oluşabilir. Sosyal ortamlarda karşı cinsle çok iyi anlaşacaksınız. İş alanlarınızdaki yoğunlukların fazla olduğu bu dönemde biraz özel ilişkilerinize vakit harcamalısınız.




Kova Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda karşı cinsle iyi anlaşacaksınız. İlişkilerinizde istikrarı yakalayabilir, yeni iş anlaşmalarına girişebilirsiniz. Bugün konuşma ve görüşmelerde önemli kararları akşam saatlerine bırakın.




Balık Burcu: Seyahatte, dış ortamlarda bir insanla aranızda bir elektrik oluşabilir. Arkadaş ortamlarınızda karşı cinsle iyi anlaşacaksınız. Öğleden sonra aşk hayatınız aktifleşmeye başlıyor. Bu haftasonu akitiviteleriniz fazla olacak.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR