Bugün akşam saatlerine kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bugün hassas olan bu organlarımızı zorlamamalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Bugün, kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; konuksever, romantik, anlayışlı bir insansınız. Aşırı romantik yapınız özel hayatınızda zorlanmalara ve anlaşılmamalara neden olabilir. Müzik, edebiyat, sahne sanatlarının hepsi ilginizi çekiyor. Bu alanlarda başarılı bir kariyeriniz olabilir. Bu sene, hırslı yapınızla hareket edeceksiniz. Çevrenizdekileri kırmamaya çalışın.




Koç Burcu: Bu dönem içerisinde farkında olmadan fayda sağlayacaksınız. Organizasyona yönelik işlerinizde gönüllü olarak iyi işler çıkartıyorsunuz. Bugün, göz önünde olacaksınız. Sakarlıklara dikkat.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para harcamalarınız artabilir, alışveriş isteğiniz ve sevdiğiniz insanla beraber hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Uzak çevrelerde, değişik ortamlarda anlaşılmaz olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla veya bir arada olacağınız gönül dostlarınızla keyif içerisinde ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Alışveriş ve para harcama etkileriniz yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Bu aralar, yapılması gereken işleriniz üzerine yoğunlaşmak size keyif verebilir. Gün içinde ilgi alanınız karşı tarafın isteklerine ve beklentilerine göre hareket edebilirsiniz. Ani tepkilerden uzak durun.




Aslan Burcu: Bugün yapmanız gerekenler, tamamlanması gereken konular ön planda olabilir. Evinizde insanları ağırlayabilir, seviklerinize hizmet etmekten keyif alabilirsiniz. Kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün eviniz ve aile ortamlarınızda vakit harcamak, misafir ağırlamak ve keyif yapmak etkili olabilir. Huzurlu bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde hareketleneceksiniz ve yapacağınız organizasyonlar içerisinde yer almak veya çocuklarınıza vakit ayırmak öne geçecek.




Terazi Burcu: Bugün evinizde bulunmak ve işlerinizi ayarlamak, dinlenmek gibi etkiler daha fazla öne çıkacak. Aile büyüklerinizle güzel konuşmalar yapabilirsiniz. Keyifli ortamlar, sinema, aktiviteler gün içinde sizi hareketlendirebilir.




Akrep Burcu: Bugün parasal konularda iyi etkiler altındasınız. Sahip olduklarınız ve olacaklarınız sizin için önemli olacak. Gün içinde yoğun iletişimle güzel program veya organizasyonlarda bulunabilirsiniz.




Yay Burcu: Kendinize olan güveniniz, isteğiniz ve şevkiniz bu haftasonu sizi mutlu edecek. Hayattan istediklerinizi almanız ve güzel sonuçlarla karşılaşmanız, kendinize olan güveninizi arttırıyor.




Oğlak Burcu: Bu sıralar çok sosyal olmayı tercih etmemeniz ve olaylara karşı temkinle yaklaşmanız bugün yerini daha aktif ve hareketli ortamlara bırakabilir. Bir araya geleceğiniz insanlara karşı sabırsızlıktan uzak durun.




Kova Burcu: Oldukça aktif ve organizasyonları yüksek birkaç günden sonra, bugün, kendinize yönelik vakit harcamak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı düşünceleriniz fazla yoğun olabilir ve yapmanız gereken işlere biraz isteksiz yaklaşabilirsiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınız çok aktif, çalışmasanız bile aklınız hep iş konularında olabilir. Gün içinde, ilgi alanınız daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize kaymaya başlayacak. Son dakika ortaya çıkan programlar sizi hareketlendirebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR