2012 yi Ay Aslan burcundayken bitiriyoruz... Beslenmede protein günleri olduğundan bu yılbaşında, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden uzak durmalıyız. Sevdiklerimizle paylaşımımızın bol olacağı, sevgiyle hareket edeceğimiz bir yılbaşı akşamı bizleri bekliyor. Herkese bol jüpiterli ve bol venüslü bir yeniyıl diliyorum. Mutlu Yıllar!

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; cömert, dürüst, çalışkan, yetenekli, saygılı biraz maddeci bir insansınız. İradeli yapınızla ve çalışkan yönlerinizle iş hayatınızda çok kolay bir şekilde istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün. Kariyer seçiminizi iyi yapmalı ve bu konularda kendinizi göstermelisiniz. Çevrenizdeki insanlardan sevgi ve saygı görecek, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacaksınız. Bu sene, parasal konularda şansınız yüksek olacak, değerlendirin.

Koç Burcu: Yılın son günü, oldukça eğlenceli ve keyifli geçebilir. Uzak yerlerde ve ortamlarda bulunarak, sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı geçirebilirsiniz. İş alanlarınızdaki streslerinizi bir kenara bırakın.




Boğa Burcu: Bugün eviniz ve ailenize yönelik olaylarla yeniyılı kapatıyorsunuz. Bu yılbaşını ailevi ortamlarda veya daha çok evinizde bulunarak geçireceksiniz. Ya da kendinizi eviniz gibi hissettiğiniz farklı yerlerde.




İkizler Burcu: Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber, sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel planlar bu gece hayatınızda etkili olacak.




Yengeç Burcu: Yeniyıla bir yandan özel hayatınız, diğer yandan maddi konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Yapmanız gerekenler fazla olabilir ve siz severek para harcayacaksınız.




Aslan Burcu: Yeniyıla şansınız yüksek bir şekilde giriş yapacaksınız. Bugün gün içinde koşullar sizden yana olacak. Aşk hayatınızda romantik, eğlenceli ve bir o kadar keyifli bir gece sizi bekliyor.

Başak Burcu: Yeni yıla biraz geri planda durarak ve geçmişi düşünerek gireceksiniz. Aşk hayatınızdaki güzel etkileşimlere kulak verin ve bu yılbaşı, evinizde misafir ağırlamanın tadını çıkarın.




Terazi Burcu: Bu yılbaşı, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bir arada olmanın mutluluğunu duyacaksınız. Katılacağınız ortamlarda keyifli bir iletişim sizi bekliyor. Evde bile olsanız keyfiniz yerinde olacak.




Akrep Burcu: Yeniyılı yakın çevre, kardeş ve akrabalarınızla bir arada olarak karşılayacaksınız. Göz önünde olmak ya da kalabalık ortamların içinde bulunmakta isteyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde.

Yay Burcu: Bugün, uzak ortamlarda veya seyahatlerde kendinizle ve sevdiklerinizle ilişkiniz kuvvetli olarak yeniyılı karşılayacaksınız. Para harcamalarınız hızlanabilir.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Alışveriş konularınızı erken halledin. Sevdiklerinizle bir arada geçirilecek, huzurlu ve sakin bir yılbaşı sizi çok mutlu edebilir.




Kova Burcu: Bu yılbaşı sevdiğiniz insanla, arkadaşlarınız, dostlarınızla oldukça keyifli ve etkili bir yeniyıl geçirebilirsiniz. Jüpiterden alacağınız güzel etkilerle yenıyıl bileti almamazlık etmeyin, şanslısınız.




Balık Burcu: Bu gece, sevdiğiniz etkili ve güçlü dostlarınızla yeniyıla gireceksiniz. Yapılması gerekenlere odaklısınız. İşlerinizi çabuk halledin, ister evinizde, ister dışarıda bu gecenin keyfini çıkartın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR