Bugün itibarıyla Merkür Oğlak burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde disiplinli, temkinli ve pratik yönlerimiz daha fazla ön planda olabilir. İş bağlantıları kurmak, görüşmeler yapmak için uygun bir zaman içinde olacağız. Yine bugün başkalarına yardım etme isteğimiz yüksek olabilir. Yine gün boyunca miskinlenmek, dinlenmek, hayal kurmak isteyebiliriz. Beklenmedik etkilerle dolu, hızlı bir yeni yıl başlangıcına hazırlıklı olalım

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sevecen, dengeli, çekici, aksi, hayalperest, rahat ve sağlıklı bir insansınız. Çok sağlam bir bünyeniz var ve yıllar geçtikçe yıllara meydan okuyacaksınız. Hayatta bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Aksi ve inatçı yönlerinizi törpülerseniz çok rahat bir yaşamınız olacaktır. Bu sene, oldukça yaratıcı etkiler altındasınız. Maddi konularda iyi birikim sahibi olabilirsiniz.

Koç Burcu: Sizin kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Bugün, dün geceden süregelen keyfiniz hala devam ediyor olacak.

Boğa Burcu: Merkür sizin medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayacak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Bugün, akşama kadar miskinlenebilirsiniz.

İkizler Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bugün, iletişiminiz yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla konuşmak ve paylaşım içine girmek iyi olacak. Ortaklı işlerinizde sözleşmeler ve kontratlar gündeme gelebilir. Bugün, özel hayatınız için zevkle para harcayabilirsiniz.

Aslan Burcu: 15 gün boyunca İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, dikkatli, disiplinli olmak şartıyla, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Bugün, keyfiniz yerinde olacak.

Başak Burcu: 15 gün boyunca aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Ayrıca yılın bu ilk gününde, akşam saatlerinde keyfiniz artmaya başlayacak.

Terazi Burcu: Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminizde bu 2 hafta boyunca öne geçecek. Bugün ise, kendinizi halsiz hissedebilirsiniz, dinlenin.

Akrep Burcu: 2 hafta boyunca , pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket edeceksiniz. Ayrıca bugün, arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanmaya başlıyor.

Yay Burcu: 2 hafta boyunca, maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca bugün, yine hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, önemli görüşmeler gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bugün, daha çok dış ortamlarda bulunacaksınız.

Kova Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Yine bugün, sevdiğiniz insanla beraber hareket edeceksiniz.

Balık Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, eğitim, ticaret konularında 2 hafta boyunca konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Ayrıca bugün, sevdiklerinizle bir arada olmak sizi rahatlatacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR