Bu pazar gökyüzünde oluşan venüs- uranüs karesiyle, ilişkilerimizde bazı bozulmalar, sorunlar oluşabilir. Değişimleri kolay ve rahat karşılayamayabiliriz. Zorlandığımız noktalarda, daha anlayışlı ve daha sakin davranmayı denememiz, istenmedik sonuçları engelleyebilir. Duygusal konularda yetersizlikler ve suçluluk duygusu bizi zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; doğa üstü konulara ilgili duyuyor, bilmediğiniz şeyleri merak ediyorsunuz. Bilimsel ve grupsal çalışmalara daha fazla yatkınsınız ve bu konularda başarı sizin olabilir. Duygusal konularda biraz daha açık olmalısınız. Bu sene, özel hayatınıza bir parça dikkat etmeniz gerekebilir. Maddi konularda çok açılmamaya dikkat edin.




Koç Burcu: Bu pazar, sosyal ortamlarınızda, toplum içerisinde ve çalışıyorsanız iş alanlarınızda patronlarınızla olan ilişkilerinizde sabırsız ve koparıcı etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün ilişkilerinizde, seyahat, eğitim ve dış ortamlarda gergin ve tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Beklenmedik olaylara hazırlıklı olmalısınız. Enerjinizi iyi kontrol etmelisiniz.




İkizler Burcu: Arkadaş ilişkilerinizde ve sosyal ortamlardaki para konularında tansiyonlu durumlar bu Pazar ortaya çıkabilir. Daha çok dış ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu pazar, özel hayatınızda, kalabalık yerlerde tartışmamaya veya sinirli olmamaya özen gösterin. Tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz insanın ailesiyle olan ilişkilerinize de dikkat edin.




Aslan Burcu: Bir kaç gün boyunca iş alanlarınızda bazı sorunlar, anlaşmazlıklar ve gerilimler yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız veya sizi tanımayan insanlara karşı anlayışla yaklaşmayı deneyin.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda tutkularınız devreye girebilir, sabırsız ve anlayışsız tutumlar içerisinde olabilirsiniz. Takıntılarınızı kontrol etmelisiniz.




Terazi Burcu: Evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Karşı tarafı anlamaya çalışın.




Akrep Burcu: Bu pazar, çalışıyorsanız iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde biraz anlayışsız ve sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ortaya çıkabilir.




Yay Burcu: Bugün, özel olarak parasal konularda bir takım zorlanmalarınız olabilir. Biraz daha sakin durmalısınız. Özel hayatınıza yapacağınız harcamalarınız artabilir. Öfkenizi yakın çevrenize yansıtmayın.




Oğlak Burcu: Eviniz ve ailenize karşı biraz sabırsız ve anlayışsız etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde var olan tansiyonlar ortaya çıkabilir. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol etmelisiniz.




Kova Burcu: Bu aralar yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilir, kolay öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler ve olaylar sizi mutsuz edebilir.




Balık Burcu: Bu pazar, sosyal ortamlarda, para konuları sinirlerinizi zıplatabilir. Arkadaş ortamlarınızda gereksiz tepkiler verebilirsiniz. İlişkilerinizi bozmamak adına daha sakin davranmaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR