Bugün gökyüzünde oluşacak güneş-jüpiter üçgeniyle, kendimizi bir çok konuda şanslı ve iyi hissedebiliriz. Aşırı iyimserlikle hareket edebiliriz. Her ne kadar şanslı etkilere sahip olsak da yarın sabah oluşacak olan dolunay, ilişkilerimizde hassaslıklara neden olabilir. Abartmadan, keyifle davranmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, çalışkan, cin fikirli bir insansınız. Çok çalışma ve kafa yorgunluğu nedeniyle sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Çok kolay para kazanabilir, savurganlığınız yüzünden çabuk harcayabilirsiniz. Bu sene şansınız bir çok konuda açık olacak. Özel hayatınızda önemli kararlar almaya açıksınız.




Koç Burcu: Bugün, hayat sizi bir çok açıdan destekleyecek ve işlerinizde ulaştığınız noktayı görünce derin bir oh çekebilirsiniz. Öğleden sonraysa daha çok aşk ve eğlence alanlarınız devreye girmeye başlayacak.




Boğa Burcu: Kendinizi bir çok konuda şanslı hissedeceksiniz. Fazlalaşan iş yoğunluğunuz size külfet olmayacak zira sonuçlarından memnun olacaksınız. Öğleden sonra ev ve aile konularınıza yönelebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün uzaktaki akrabalarınız ve sevdiklerinizle güzel ve keyifli bir gün geçirebilir veya onlardan keyifli haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevre trafiğiniz artmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: İç sesiniz, düşünceleriniz size doğru yolu gösterebilir. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Öğleden sonra daha çok maddi konular ön plana çıkmaya başlayacak. Keyfiniz yerinde.




Aslan Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla bağlantılarınızı yeniden kuvvelendirecek etkileriniz mevcut. Katılacağınız bir davet veya organizasyonda gözler üzerinizde olacak.




Başak Burcu: İş ve kariyer anlamında yine şanslı günlerden bir tanesi. Göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Öğleden sonraysa daha çok kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, dış ortamlara dayalı işlerinizde, seyahatlerde, eğitim alanlarınızda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Günün ikinci yarısında organizasyonlar veya arkadaş meclisleri içinde bulunabilirsiniz.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatınızda yine keyifli ve rahatlatıcı etkiler devreye girmeye başlıyor ama bu sizi çok yanıltmasın. Öğleden sonra sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyeceksiniz.




Yay Burcu: Özel hayatınızda iletişim halinde olacağınız kişilerle kendinizi oldukça şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Daha sakin başlayan gününüz öğleden sonra yerini dış ortamlara bırakabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, parasal konularda kendinizi iyi hissediyor olacaksınız. Çalışanlar işlerine dört elle sarılabilirler. Sabah saatlerinde üzerinizde oluşan gerginlik öğleden sonra daha rahat olmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Aşk hayatınız tam da istediğiniz gibi şekillenecek. Aktiviteler, eğlenceli konu ve olaylar, kişiler öne çıkabilir. Öğleden sonraysa ilginizi sevdiğiniz insana yöneltmek durumunda kalabilirsiniz.




Balık Burcu: Aile yaşantınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. İnsanların sizi ne kadar sevdiğini görecek ve istediğiniz yanıtları kolay alacaksınız. İşlerinizi kafanızda büyütmeyin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR