Haftaya ay aslan burcunda başlıyoruz. Organizasyona ve planlamaya yönelik işlerimiz devrede olabilir. Çarşamba günü jüpiterin düzelmesiyle, hayatımızda belirli alanlarda yaşadığımız aksiliklerin geride kalmasına şahit olacağız. Perşembe günü zorlayıcı bir gün. Özellikle otorite figürleri, yaşlı ve olgun insanlarla olan ilişkilerimizde zorlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Cumartesi günü venüs kova, mars balık burcuna geçecek. İlişkilerimizde rahat ve özgür, enerjimizde fedakar ve duyarlı hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, zeki, atılgan, tartşmacı, farklı, olayların değişik taraflarını görmeyi seven bir insansınız. Kendinizi her anlamda zorlamayı seviyorsunuz ama bu bazen hazırlıklı değilseniz sağlık problemleri getirebilir. Adalet sisteminiz çok gelişmiş ve insanlar arası dengeyi sağlamak sizin için çok önemli. Bu sene, sosyal çevreniz size yeni kapılar açabilir.




Koç Burcu: Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde gösterdiğiniz enerji duygusal olarak çabuk sinirlenmenize ve sabırsız olmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: iş alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanırken bu haftabaşı ev ve aile hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Kariyeriniz için harcadığınız enerji, aile hayatınızda kolay sinirlenmelere neden olabilir.




İkizler Burcu: Haftaya iletişiminiz ve yakın çevre temaslarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Uzak çevrenize harcadığınız enerjiniz, bugün sizinle temas halinde bulunan kişilere çabuk tepki vermenize neden olabilir.




Yengeç Burcu: Parasal konulara olan ilginiz bu haftaya girerken yine ön planda olacak. Bugün parasal işlerinizde kolay tepki vermeye veya sabırsız davranmaya açık olacaksınız. Düşünceleriniz bulanık olabilir.




Aslan Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Özel hayatınıza veya ortaklı yapılacak işlerinize harcadığınız enerji, sizi hassas ve sinirli kılabilir.




Başak Burcu: Yapacağınız ve tamamlamanız gereken günlük işlerinize gömülü olacağınız bu dönem, haftaya biraz isteksiz ve yorgun başlayabilirsiniz. Bu da herşeye kolay tepki vermenize neden olabilir.




Terazi Burcu: Haftaya sosyal çevre aktiviteleriniz ve programlarınız yoğun olarak başlıyorsunuz. Özel hayatınıza harcadığınız enerji, arkadaş ortamlarınızda kolay gerilmenize neden olabilir.




Akrep Burcu: Daha çok ev ve aile alanlarınıza ilginizi yönelttiğiniz bu dönem, sizi en çok iş alanlarınızda zorlayabilir. Ailenize harcadığınız enerjiniz bugün sizi kalabalık yerlerde sinirli ve tepkili kılabilir.




Yay Burcu: Yakın çevre ve iletişime yönelik konularda bu hafta daha çok içiçesiniz. Kafanız hızlı çalışacak, mesafeli olacak, iş bitirmek isteyecek ve dış ortamlarda kolay tepki göstereceksiniz.




Oğlak Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Bazı ödemeler devrede olabilir. Alacak, verecek dengenizi iyi oturtmaya çalışın yoksa sinirlenmelere açık bir gün olabilir.




Kova Burcu: Bu hafta özel hayatınız veya ortaklaşa yapılacak işleriniz devrede olacak. Kendinize dönük olacağınız bu dönemde duygularınızı karşı tarafa açmak sizin için kolay bir şey değil gibi görünüyor.




Balık Burcu: Herşeyi gözden geçirdiğiniz bu dönemde, yapmanız gereken işleriniz ve dünyevi olaylar canınızı kolay sıkabilir. Bugün iş alanlarınızda kolay sinirlenmelere açık olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR