Bugün ve yarın Ay Başak burcunda dolaşacak. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik isteyebilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, şanslı, zeki, herşeyi kendine göre uydurmayı bilen, idareci, bir insansınız. Yaşamdan her koşulda zevk almasını biliyorsunuz. Rahatsınız ve bu rahatlığınız size zor durumlarda oldukça yardımcı olacak. Evinize, yuvanıza bağlısınız ve çocukları çok seviyorsunuz. Bu sene, ilginizi daha çok kariyerinize yöneltmelisiniz. İş anlamında şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün, daha çok iş alanlarınız ve hizmet konularınız ön plana geçebilir. Sabah saatlerinde daha dalgın ve karmaşık etkiler altında olabilirsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda gücünüz tam çalışacak.




Boğa Burcu: Bir kaç gün boyunca, daha çok aşk hayatınıza ve size keyif veren konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda kafa karışıklığı olabilir. Başkalarından alacağınız haberler sizi mutlu edecek.




İkizler Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize yönelik konulara vaktinizi ayırabilirsiniz. İş alanlarınızda önemli detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Parasa konularda hesabınız doğru çalışabilir.




Yengeç Burcu: İletişime, satışa veya reklama dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir. Kafa karışıklığı sabah saatlerinde etkili olabilir.




Aslan Burcu: Parasal konular ön plana geçmeye başlayacak. Hesabınızı ve kazançlarınızı gözden geçirmelisiniz. İş alanlarınızda destekleniyorsunuz. Sosyal çevrenizde harcamalarınız yüksek olabilir.




Başak Burcu: Bugün, enerjiniz daha rahat akmaya başlayacak. Hayata karşı daha fazla istekli olabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanıza takılanları daha gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışın.




Terazi Burcu: Bu bir kaçgün, biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz. İsteksiz ve yorgun olabilirsiniz. Karmaşa ve dağınıklık yönünüzü belirlemenizde sizi zorlayabilir. Aile ilişkilerinizde şanslısınız.




Akrep Burcu: Sosyal çevre alanlarınız aktif olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olmak ve onlarla hayatı paylaşmak isteyeceksiniz. Etkili ve güçlü iletişiminizle önemli işlerinizi kolay ve çabuk halledeceksiniz.




Yay Burcu: Bu bir kaç gün, kariyer ve iş hayatınız ön planda olacak. Sabah saatlerinde kafanız bir konuya takılı olabilir veya dalgın olabilirsiniz. Parasal konularda duygularınız güçlü çalışacak.




Oğlak Burcu: Bugün, daha çok dış ortamlarda ve değişik insanlarla bir arada olabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceler, hayalgücünüzü tetikleyebilir. Maddi konularda bu hayalgücünüzü kullanmaya çalışmalısınız.




Kova Burcu: Gün içinde, para ödemeleri, alışveriş ve banka konularınız devrede olabilir. Aşk veya eğlence hayatınıza dayalı alışverişlerinizde abartıdan uzak durun. Manevi anlamda gücünüzü kullanmalısınız.




Balık Burcu: Özel hayatınız veya ortaklı işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi duymaya daha yatkın olduğunuz bu dönem, sizi seven insanların bazı sözlerine kulak vermek işinize yarayabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR