Bu Pazar saat 09:20 itibarıyla kova burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay dönemlerinde verilen kararlar, atılan adımlar uzun soluklu olacağından, yeni atılımlarımızı ve adımlarımızı, 15 gün içinde gerçekleştirecek ortamları bulabiliriz. Geleceğimize yönelik işleriniz için harekete geçebiliriz. Bu dönem içinde aşırı harcamalardan uzak durmamız gerekecek.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; nazik, sevimli, kibar, iyi huylu, karmaşık ve değişken bir insansınız. Sağlığınızda ve iş hayatınızda bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Karmaşık ruh halinizle ve yapınızla bazen insanları kolaylıkla kırabiliyorsunuz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin ve hep kendi bildiğinizi okumaktan vazgeçin. Bu sene, yaratıcılığa dayalı işlerinizde şansınız yüksek olacak.

Koç Burcu: Bugün itibarıyla, davetler, organizasyonlar, aktiviteler planlamak ve yapmak için harika bir 15 güne sahip olacaksınız. Geleceğinize yönelik işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Kariyer alanlarınız, iş ve toplumsal konularınız ve geleceğinize yönelik atılımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Anlaşma ve imzalarınızı bu tarihten sonra yapmaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret başlangıçlarınızı 15 gün içinde yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Bu alanlardaki imzalarınızı ve görüşmelerinizi bugünden sonra yapmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, yeni atılımlarınızı özellikle ortaklaşa giderler alanınızda, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularında gösterebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün oluşan yeniay, özel hayatınızda ve ikili ilişkiler alanlarınızda, yine ortaklı işlerinizde yeni oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Başlangıçlarınız için harekete geçebilirsiniz.




Başak Burcu:Bugün sabah saatlerinde oluşan yeniay sizin, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. İş ve hizmet hayatınızla ilgili kararları bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmalısınız.




Terazi Burcu: Bu yeniay, yeni karar ve atılımlarınızı özellikle aşk ve çocuk hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde önünüzdeki 15 gün boyunca ortaya koyabileceğinizi gösteriyor.




Akrep Burcu: Pazar sabah saatlerinde oluşan yeniaydan alacağınız iyi etkilerle özellikle ev ve aile hayatınızda, emlakçılıkla ilgili işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Bu dönemden faydalanın.




Yay Burcu: Yeni atılımlarınızı, özellikle yakın çevre ilişkilerinizde ve ticarete, iletişime yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. 15 gün boyunca imzalarınızı ve anlaşmalarınızı yapmaya çalışın.




Oğlak Burcu: Paraya dayalı işlerinizde veya para anlaşmalarınızda hırslı, yapıcı ve ileriyi gören yanlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Mal alım, satım işlerinizi, anlaşma ve imzalarınızı bu 2 hafta içinde halletmeye çalışın.




Kova Burcu: Bugünden sonra 15 gün boyunca kişisel girişimleriniz ve adımlarınız rahatça harekete geçebilirsiniz. Bu sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyor olacaksınız.




Balık Burcu: Beklenmedik olaylarla dolu bir 15 güne hazırlıklı olmalısınız. Diğer burçların aksine yeni kararlar almamalı, beklemede kalmalı ve önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR