Bu Pazar, Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımını abartmamalı, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve bol meyve tüketmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çözümcü, akıllı, iradeli, değişken, kararsız bir insansınız. Zaman zaman duygularınızdaki karışıklık sizin aklınızı bulandırabilir. Çabuk değişen yapınızla beraber olduğunuz insanları şaşırtmayı iyi beceriyorsunuz. Nerede, ne zaman davranacağınızı bilirseniz iş hayatınızda başarı sizi bekliyor olacak. Bu sene, sezgileriniz ve yaratıcılığınız artacak. İletişiminize dikkat edin.

Koç Burcu: Bugün daha önceden konuşulmuş ve tasarlanmış işleriniz istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle eğlence veya aşk hayatınızda zorlanmalarınız oluşabilir.

Boğa Burcu: Geçmiş konulara olumlu ve pozitif yaklaşımınızla kendi şansınızı kendiniz yönlendirebilirsiniz. Evinize veya ailenize yönelik işlerinizde duygularınız kolay harekete geçecek.




İkizler Burcu: Psikolojik olarak hayata bakış açınızda veya geleceğe yönelik işlerinizde anlayışlı, iyimser tavırlarınız ön planda olacak ama bu Pazar içsel stresleriniz yüksek olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, dış ortamlarda önemli konuşmalar ve tamamlanmamış işleriniz gündeme gelebilir ama kendinizi düşünmeyi de ihmal etmeyin. Bu Pazar alışverişlerinizde ihtiyacınız dışında hareket edebilirsiniz.




Aslan Burcu: Başka insanların bakış açılarına karşı anlayışla yaklaşmanız çok önemli. Bugün sadece kendi istekleriniz ve planlarınız devrede olabilir. Sevdiğiniz insanla aynı tadı paylaşmakta zorlanabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün genel olarak geri planda durmak isteyebilir, önemli işlerinizi gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Hisleriniz bu aralar kuvvetli ve ne istediğinizi ve hissettiğinizi biliyor olacaksınız.




Terazi Burcu: Sosyal hayatınız bu Pazar renkli olabilir. Toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bileceksiniz. Bu hafta hızlı etkilere açıksınız, enerjinizi toplayın ve kendinizi çok yormamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Bu Pazar tamamlamanız gereken bir işiniz varsa bir işinizi bitirmeden diğerine geçmeyin. Aşk hayatınızda bu aralar oldukça romantik ve hayalperest etkiler altında olacaksınız.




Yay Burcu: Hayatınızdan alacağınız keyif bu Pazar katlanabilir ve siz bunu farkederek, dile getirebilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili olarak geçmişten gelen etkileri konuşmak için uygun bir gün olacak.




Oğlak Burcu: Parasal konuları bugün kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. İş alanlarınızda ve iletişim halinde olacaklarınızla alınganlıklar yapmaya müsait bir dönem.

Kova Burcu: Bugün özel hayatınız veya ortaklı işleriniz yoğun olabilir. İletişime dayalı işleriniz için rahat etkiler altında olabilirsiniz. Maddi konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir.




Balık Burcu: Tamamen kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklandığınız bu dönem, yine de diğer insanları yeteri kadar önemsiyorsunuz. Bugün onlara yardım etmek öne çıkabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR