Bugün, ay- satürn kavuşumuyla, duygusal olarak hislerimizi ortaya dökmekte zorlansak bile, sevdiğimiz insanlarla ve çevremizle iyi anlaşacağız. Aynı düşünceler içinde olma, aynı duygularla hareket etmek günümüzü keyifli kılabilir. Güçlü isteklerimiz var ama bu isteklerimizi yönlendirmek bu Cumartesi kolay olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı yönlerinizle sağlam arkadaşlıklar ve dostluklar kuracaksınız. Sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Ailenize düşkünsünüz ama onlar için aşırı endişelenmeleri bir kenara bırakmalısınız. Bu sene, hayatınızda yeni yapılandırmalar söz konusu olabilir. Esnek olmaya çalışın.




Koç Burcu: Bu Cumartesi ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Bu dönem canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, yapmanız gerekenlerin farkındasınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde duygularınızı ortaya dökmek bugün kolay olmayabilir. İlişkilerinize bir görevmiş gibi yaklaşmamaya özen gösterin. Sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




İkizler Burcu: Haftasonu olmasına rağmen kafanız hala iş alanlarınızda olabilir. Yaratıcı etkiler altındasınız ama biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.




Yengeç Burcu: Hayatı ciddi algılamaya müsait olduğunuz bu dönem sorumluluklarınızı gözünüzde büyütebilirsiniz. Yaratıcı işler peşindesiniz ve bu aralar dış ortamlarda şansınız yüksek olacak.




Aslan Burcu: Bu Cumartesi ev ve aile ortamlarınızda ciddi ve sorumlulukla hareket edeceksiniz. Hayatınızda önemli değişimler söz konusu ve siz bu değişimlere kendinizi bırakmış durumdasınız.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı bugün mesafeniz fazla olabilir. Biri size birşeyden bahsettiğinde hemen ciddiye alıyorsunuz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı frekanstasınız.




Terazi Burcu: İş alanlarınız bu aralar bir hayli yoğun ve bu kadar çok emek sarfetmenin karşılığında hala ekonomik hareket etmek sizi yıpratabilir. Gücünüzü dağılmadan kullanmaya çalışın.




Akrep Burcu: Bu Cumartesi kişisel isteklerinizle devreye girdiğinde kendinize acımasız ve soğuk davranmayın. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve görüşmeleriniz sizi mutlu edebilir.




Yay Burcu: Bugün duygusal olarak blokajlarınız olabilir.Aileniz ve sevdikleriniz dışında kimseyle görüşmek istemeyebilirsiniz. Kafanızdaki planları sadece kendinize saklamayın.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda duygularınız bugün ciddi ve soğuk olabilir. İnsanları anlamakta ve onlarla aynı noktadan bakmakta zorlanabilirsiniz. Size yakın olanlarla iletişim halinde olacaksınız.




Kova Burcu: Toplumsal sorumluluklarınız ve iş yoğunluklarınız hayatınızdan alacağınız zevki bu aralar kısıyor. Parasal konulara odaklanmış durumdasınız, merak etmeyin karşılığını alacaksınız.




Balık Burcu: Her zaman çok keyifle baktığınız konulara bugün ciddi ve soğuk yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Moralman kendinizi yüksek tutmalısınız. Başkalarının sözlerine çok da kulak asmayın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR