Bu Pazar, Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler. Genel anlamda; ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, edebi konulara karşı eğiliminiz fazla olabilir. Yaratıcılığınız ve rahatlığınız en fazla sizi bu alanlarda destekliyor. Şansınızın olmadığını düşünseniz de önümüzdeki dönem bir çok fırsat sizi bekliyor olacak. Bu sene, hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Şansınızı biraz da siz yaratıyor olacaksınız.




Koç Burcu: Bu Pazar kafanızdaki düşüncelerinizi eyleme dökebilirsiniz. Herşeyi ağırdan aldığınız bu dönem, hisleriniz sizi doğru yönlendirecek. Yazmak, düşncelerinizi kağıda dökmek iyi gelebilir.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınızdan alacağınız bir haberle, sevdiğiniz insanı da işin içine dahil ederek sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Bu aralar her zamankinden daha yumuşak ve duygusal olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Pazar, haftaiçi yapacaklarınız için hazırlanmalısınız. Aktif ve faal bir gün sizleri bekliyor ama sevdiğiniz insanın ailesi için yapacağınız fedakarlıkları abartmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Varsa çocuklarınızla ya da sevdiğiniz insanla gezeceğiniz ve beraber hareket edeceğiniz bir pazar günü sizi bekliyor. Empati ve şefkatiniz bu aralar çok yüksek ve herkesi anlamaya çalışıyorsunuz.

Aslan Burcu: Bu Pazar günlük işlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Sır saklayan yapınızla çevrenizdeki herkesin derdine çözüm bulmak derdindesiniz ama aynı karşılığı beklememeniz yerinde olacak.

Başak Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla kısa vadeli ama sizi harekete geçirecek planlar içinde olacaksınız. İçinizde kıpırtılar ve heyecanlar hissedebilirsiniz. Merak duygunuz yüksek olacak.




Terazi Burcu: Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız bu bir kaç gün yoğun olabilir. Herşeyi garanti altına almak istiyorsunuz ama sonra bundan vazgeçiyorsunuz. Bırakın hayat aksın.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda değişmesi gerekenleri algılamakta zorluk çekiyorsunuz. Bu Pazar kendinize ve sevdiğiniz insana daha çok vakit ayırarak keyfinizi arttırabilirsiniz. Gözlemlemeye devam edin.




Yay Burcu: Bu Pazar hayatın tadını çıkarmak için kendinize izin vermelisiniz. Geçmişi ve yaşadıklarınızı düşünerek, kurcalamak yerine, şu ana odaklanmak keyfinizi arttıracak. Değerinizi küçümsemeyin.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanları olduğu gibi kabul etmeniz gereken bir gün. Bunu yapabilirseniz iç huzurunuz yüksek olacak. Sosyal ortamlarda içinizdeki çocukla temas kurmalısınız.




Kova Burcu: Parasal konularda, işte, evde, özel hayatınızda düzeni yeniden kurmalı, oluşturmalı ve kendinizle barışı sağlamalısınız. Bu Pazar hayatınızdaki sıkışmaları ve uyumsuzlukları gözden geçirin.




Balık Burcu: Kalıcı değişimler gerçekleştirmek ve sınırlarınızı aşabilmek için gerekli güç ve cesaret sizde var. Özellikle kronik rahatsızlıklarınız varsa bunun nedenleri üzerinde durmalısınız. Psikolojik olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR