Bu Cumartesi, Ay Kova Burcu'nda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, neşeli, sezgili, duygusal, hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Duygularınızı zaman zaman kontrol etmeniz zor görünüyor. Çabuk galeyana geliyor, sonradan vazgeçiyorsunuz. Bu duygusal iniş çıkışlara özel hayatınızda dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sene, iş alanlarınızda güzel fırsatlar sizleri bekliyor.




Koç Burcu: Kendinizi rahat, özgür ve etrafınızla barışık hissedeceksiniz. Geleceğinize yönelik hayallerinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşmanız ve hayata aynı pencereden bakmanız, kendinize olan güveninizi arttıracak.




Boğa Burcu: Bugün yaratıcı ve ilham verici yönleriniz ön plana çıkabilir. İçinizde sizi huzursuz eden kıpırtılar, tamamıyla sizin olayları büyütmenizden kaynaklanacak. İçsel keyfinizin tadını çıkartın.




İkizler Burcu: Yapmanız gereken bir çok iş olmasına rağmen önemli işlerinizi önemsemeyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki ve özel hayatınızdaki kişisel sorunlarınızı kafanıza fazlaca takabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Özellikle ortaklaşa giderlerinizde bugün hisleriniz kuvvetli olacak, mantıkla çözüm bulmaya çalışacaksınız. Var olan işlerinizi bu birkaç gün için halletmeye bakın.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda bugün sosyal, eğlenceli ve rahat olacaksınız. Karşı tarafın istekleri sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz insanla birlikte seyahat, yolculuk, eğitim planları yapabilirsiniz.




Başak Burcu: İş ve hizmet hayatınızda kafanız biraz karışık gibi görünüyor. Merhametiniz ve hoşgörünüz almanız gereken bazı kararları erteleyebilir ama daha önceden başlattığınız işlerin üzerine gitmenin tam zamanı.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça keyifli, rahat organizasyonlar yapacağınız bir gün içindesiniz.Yaratıcılık ve sanatla uğraştığınız bir iş varsa bugün çevrenizdekileri etkilemeyi başaracaksınız.




Akrep Burcu: Evinizde vakit geçirmek, rahat davranmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizde tembellik etkili olacak. İş konularında beklenmedik etkilere açıksınız, korkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin.




Yay Burcu: Bugün iletişiminizde demokratik yanlarınız öne çıkacak. Sevdiğiniz insanlarla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızda hala kafanıza takılı bir kaç şey var.




Oğlak Burcu: Maddi konularda herkesin menfaatine yönelik hareket edeceksiniz. O yüzden büyük alışverişleriniz varsa hislerinize göre hareket etmemek en iyisi. Ailenize veya evinize para harcayabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün rahat ve çekici tavırlarınızla kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz ve hayatınızı kendi isteklerinize göre yönlendireceğiniz bir gün geçireceksiniz. Zorlandığınız alanlarda şans sizden yana.




Balık Burcu: Bugün hayalgücünüz ve bilinçaltınız aktif bir şekilde çalışacak. Aktif ve göz önünde bulunacağınız işlerde ise isteksizlik söz konusu olabilir. Biraz dinlenmek ve kendinizi dinlemek en iyisi.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR