Bugün güneş koç burcuna geçecek. Bir aydan beri dalgın olduğumuz, daha hayalperest ve dağınık etkilerle uğraştığımız dönem geride kalıyor. Kimliğimizde lider, gözüpek, atılgan, fevri yönlerimiz ortaya çıkabilir. Ateş grupları olan koçlar, aslanlar ve yaylar bu enerjiden olumlu bir şekilde faydalanacaklar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, sevimli, çok yönlü, konuşmacı, üretken, yetenekli, duygusal bir insansınız. Size uygun bir kariyer ve iş seçmezseniz hayat boyu mutsuz olursunuz. Duygusal yönünüzü kontrol edebilirseniz iş yaşantınızda büyük başarılara imza atabilirsiniz.Bu sene, hayatınızın en keyifli yıllarından birini yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün itibariyle, 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Boğa Burcu: Güneş,1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibariyle güneş 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize neden olacak.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu alanlada şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor.




Başak Burcu: Kimliğinizi,ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşabilirsiniz. Gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak.




Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir.




Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, daha fazla çalışacaksınız.




Yay Burcu: Kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz devreye girebilir.




Kova Burcu: Yakın çevre, akraba, kardeşler satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.




Balık Burcu: Para konuları artık sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR