Bugün değişik ve farklı olan herşey daha çok ilgimizi çekecek. Güneş- uranüs, venüs uranüs kavuşumuyla beklenmedik olaylara açık olacağız. Sıradan olan herşey bizi sıkabilir. Mahkemelerde sorunlar ve para alanlarında zorlanmalar oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesur, aktif, seyahati seven, değişken, agresif bir insansınız. Kendi kendinize yeten mizacınızla altından kalkamayacağınız iş yok gibi. İş ve özel hayatınızda baskıya gelemiyorsunuz. Bu sene, farklı ve değişik olan herşey ilginizi daha çok çekecek. Fırsatlarınız çok çeşitli.




Koç Burcu: Beklenmedik ilişkilere, ilginç olaylara açık olacaksınız. Normal ve sıradan olan herşey canınızı daha fazla sıkabilir. Bu süreçte başlayan ilişkileriniz varsa uzun soluklu olmayacağını bilmelisiniz.




Boğa Burcu: Bilinçaltınızda ilginç ve farklı olaylar deneyimleyebilirsiniz. Düşündüklerinizin başınıza gelmesi gibi etkilere maruz kalacaksınız. Bu yüzden olumlu düşünmek size çok şey kazandırabilir.




İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda beklenmedik, sıradışı olaylar devreye girebilir. Değişik çevreden insanlar daha fazla ilginizi çekecek ve bu süreçte tanışacağınız insanlar hayatınıza heyecan katabilirler.




Yengeç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda farklı ve sıradışı bir gün yaşayacaksınız. Değişik ilişkiler, konuşmalar ve anlaşmalar öne çıkabilir. Farklı davranma isteğinizle iş yaptığınız insanları şaşırtabilirsiniz.




Aslan Burcu: Seyahat ve dış ortamlarınızda farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Değişik yerlerde tanışacağınız insanlar sizi farklı bir heyecana sürükleyebilirler. Düşüncelerinizle siz de çalıştığınız insanları şaşırtabilirsiniz.




Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumunda farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Onu desteklemek ve kendinizi bir anlamda iyi hissetmek sizi mutlu kılabilir. Para harcamalarınız farklı olan herşey için artabilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde sıradışı ve farklı bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanın çabuk sıkılması ve değişik ilgi alanlarına yönelmesi, sizin hayatınızı da hareketlendirecek.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda oldukça farklı, değişik, sıradışı bir gün olabilir. Beklenmedik bir teklifle karşılabilirsiniz. Yine sağlığınızda tansiyon iniş çıkışları bu birkaç gün etkili olabilir. Bünyenizi çok zorlamayın.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda abartılı istekler, duygu ve düşünceler öne çıkabilir. Bir yandan da farklı, değişik ve egzantrik bir gün sizleri bekliyor olacak. Bu yüzden farklı insanlara veya yerlere yönelebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Her zamankinden daha farklı bir gün geçirebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda değişik fırsatlarınız olabilir. Siz de farklı ve değişik davranmak isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: İletişim, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kısa yolculuklarda kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olabilir. Farklı ve sıradışı bir güne açık olun.




Balık Burcu: Parasal kazançlarınız konusunda değişik ve farklı etkileşimler altında olacaksınız. Parasal kazançlarınızın artması, beklenmedik tekliflere siz bile inanamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizi destekliyor olacaklar.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR