Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Vücuda giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir. Bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, kibar, zeki, araştırmacı, cömert, biraz sinirli bir insansınız. Zekanız felsefe, din, bilim konuları üzerine çok gelişmiş. Çalışmaktan kaçmazsanız kendinizi fazlasıyla geliştirebileceğiniz alanlar bulursunuz. Her konuda aşırıya kaçma isteğiniz zaman zaman sizi zorluyor. Bu sene, iş anlamında şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda ani iniş çıkışlarınız karşı tarafı şaşırtabilir. Maddi konulara odaklandığınız bu dönem, kafanız önemli çözümler arayışında. Bu da ilginizi özel hayatınıza akıtmanızı zorlaştırabilir.




Boğa Burcu: Bugün yapılması gerekenler ve kişisel istekleriniz arasında gidip gelebilirsiniz. Kendinizi biraz rahatlatmalı, herşeyi kafanıza takmamalısınız. Anlık çıkışlarınızı kontrol etmeye çalışın.

İkizler Burcu: Hayata eğlenceli ve keyifli taraflarıyla bakmak istiyorsunuz ama bu aralar yaşadıklarınız sizi biraz zorluyor. Kendinize iyi bakmalı ve çevrenizdekilerle iyi anlaşmaya özen göstermelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün sosyal çevre organizasyonlarınız devrede olsa bile, vaktinizi bir şekilde kendinize ayırmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişimler aile hayatınızı etkileyebilir.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı gösterdiğiniz anlayışı, sizi daha az tanıyan insanlara da göstermelisiniz. Yeni ve farklı işler bu aralar devredeyken, çevrenizi ve ailenizi ihmal etmemeniz gerekebilir.




Başak Burcu: Gezmek, seyahat etmek veya eğitim konularınıza odaklanmak öne çıkarken, bugün hayatın daha çok maddi yönlerine takılı olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde kriteriniz sadece maddiyat olmamalı.




Terazi Burcu: Maddi konular hayatınızın merkezinde ve siz bugün dolaşmak, gezmek ve kişisel isteklerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Sınırlamalara gelemeyeceğiniz bugün partneriniz sizi şaşırtabilir.




Akrep Burcu: Bugün geçmiş değerlendirmesi, dünle bugünü karşılaştırma gibi etkileriniz yüksek olacak. Özel hayatınıza odaklandığınız bu dönem, sağlığınızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.




Yay Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber hareket etmek isteyeceğiniz bugün, kafanız yapmanız gerekenlere takılı olabilir. Sevdiklerinize karşı sabırsız tutumlardan kaçının.




Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalıklarda bulunmak size iyi gelebilir. Bir yandan özel hayatınıza odaklısınız, diğer yandan kafanızı kurcalayan önemli konularınız var.




Kova Burcu: Bugün dış ortamlarda, değişik yerlerde bulunma isteğiniz sizi mutlu edebilir. Ailevi sorumluluklarınız fazla ve bu aralar canınız önemli sorumluluklarla uğraşmak istemeyebilir.




Balık Burcu: Bugün parasal konular öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir arada olabilir, kısa gezilerde bulunabilirsiniz. Maddi konularda ani harcamalardan kaçının.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR